klikk på din øy for mer informasjon

Bestill bøker fra:

Haugen bok

 

 rentalcars.com

 

 

 

 

Flere bøker fra: Haugen bok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brad Pitt - vil leie hus i Las Palmas

Innspillingen av filmen “Allied” som delvis skytes i Las Palmas, Gran Canaria starter nå i mai og i den anledning søker man nå etter en bolig i det populære området Vegueta for hovedrolleinnhaver Brad Pitt som ikke liker å bo på hotell under filminnspillinger.

 

Av  vakthavende@canariposten.com                             08.05.16

Igjen skal scener til en ny internasjonal storfilm spilles inn på Kanariøyene og igjen er det en internasjonal superkjendis som har hovedrollen. For det er selveste Brad Pitt som topper plakaten sammen med Marion Cotillard.

Innspillingen starter nå i mai i Las Palmas hvor man i 45 dager skal filme i områdene rundt la Plaza Cairasco, Belén María og la calle Canalejas.

Og nå søker produsentene etter en høvelig bolig for hovedrolleinnhaveren Brad Pitt som ønsker å bo nær innspillingsstedene og derfor prøver man å få leid en bolig i det populære området Vegueta. Brad Pitt liker nemlig ikke å bo på hotell under filminnspillinger og foretrekker å ha privatliv når han ikke er på selve settet.

Produsenten bak filmen er nå ferdig med opptak i London og setter i disse dager kursen mor Gran Canaria og Las Palmas Det er det amerikanske selskapet Paramount Pictures som sammen med GK Films står som produsenter av filmen som skal lanseres 23. november i år. Og av andre skuespillere som er med i “Allied” kan nevnes Jared Harris, Lizzy Caplan og Matthew Goode, heter det i en melding fra produsenten.

Handlingen i filmen er lagt til Nord-Afrika, London og Oxford under den andre verdenskrig og året 1942 hvor Brad Pitt spiller etterretningsoffiseren Max Vatan som møter motstandskvinnen Marianne Beausejour spilt av Marion Cotillard, og selvfølgelig innleder de to et kjærlighetsforhold som ikke blir helt vellykket på grunn av krigen.

Og innspillingen i Las Palmas er god reklame for byen og Kanariøyene og så vil det bli bra for den slunkne kommunekassen og for den lokale handelsstanden. For i løpet av de 45 dagene opptakene foregår vil staben totalt legge igjen rundt 10 millioner euros (Ca. 100 millioner NOK).

Filmteamet skal filme i områdene rundt la Plaza Cairasco, Belén María og la calle Canalejas,.samt nede ved havnen La Luz hvor man nå bygger en 20 000 kvadratmeter arabisk by som blir sentral i filmingen i byen.

Årsakene til at stadig flere internasjonale filmprodusenter nå legger produksjonen eller deler av produksjonen til Kanariøyene er flere. For det første har Kanariøyene en svært bra insentivordning hvor filmskaperne får refundert deler av produksjonskostnadene og så er kostnadsnivået på øyene fortsatt forholdsvis lavt.

Og så finnes det på Kanariøyene og i Spania mange dyktige filmfotografer og teknikere som har topp utstyr slik at amerikanske, britiske, franske, tyske, italienske og nordiske filmskapere kan leie det aller meste på øyene og slippe å ta utstyret med fra hjemlandet.

Nå vil de lokale myndighetene satse enda mer på å lokke til seg flere nasjonale og internasjonale filmskapere og lanserer nå merkevaren “Canary Island Films” som ble promotert under den store internasjonale filmfestivalen i Berlin i midten av februar i år.

“Canary Island Films” er en skreddersydd pakke hvor man tilrettelegger alt fra transport, hotell, crew, utstyr, guider, statister til sikkerhetsvakter og catering under selve innspillingene i tillegg til den gode intensivordningen.

Og at markedet er der er det ingen tvil om. For i 2013 ble spilt inn ti filmer på øyene hvorav åtte var spanske og to var internasjonale storfilmer. I 2014 økte antall filmer som ble innspilt på øyene til 15 filmer hvorav 11 var spanske og fire var internasjonale storfilmer. Og i 2015 ble det spilt inn 18 filmer, dokumentarfilmer og tv-serier på øyene og filmskaperne la da igjen totalt 33 millioner euros (Ca. 330,3 millioner NOK).

Og i år forventer kulturetaten i den kanariske regjeringen at antall produksjoner som legges til øyene vil øke ytterligere, og i februar startet innspillingen av storfilmen The Titan som er regissert av Lennart Ruff og med Sam Worthington og Taylor Schilling i hovedrollene sør på Gran Canaria hvor man blant annet skal ha filmet i kommunene San Bartolomé de Tirajana og Santa Lucía og i landsbyen Tejeda.

Det går også rykter om at de amerikanske produsentene av den populære filmserien “Star Wars” vurderer å spille inn deler av den neste Star Wars-filmen sør på Gran Canaria. For representanter for produsentene har siden februar vært på befaring sør på øya og har forelsket seg i landskapet rundt sanddynene i Maspalomas og i de nærliggende fjellområdene.

Her kan du lese mer om filmen “Allied”:

Allied

 

Canariposten følger kulturen på Kanariøyene

 

Les også:  

Kanarisk sensasjon tok Spania med storm!

Flott utstilling viser turismens utvikling

15 år med Gay Pride

Neste Star Wars-film spilles inn på Gran Canaria?

Brad Pitt skal spille inn film i Las Palmas

Graver fram byens historie på Canteras-stranden

Vi elsker kanariske poteter

Stor påskeaktivitet i “kjerka”

 

 

(08.05.16)   

 

  tilbake til hovedsiden                 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert:    08.05.16

Kjærlighetsluksus i solnedgang

Startet egen bar i Playa del Inglés

Verdens minste hotell

Den afrikanske tragedie

Nå har de portugisiske turistmyndighetene oppdaget Canariposten

Danseglede og folkeswing på Buster

På langtidsferie med små barn

Canaritorget - Nytt brukttorg

Det kanariske kjøkken – et kjøkken i endring

Det er ikke farlig å fly!

Redd for å fly?

Suksess for norsk biffrestaurant

Boeny M – Populær jubilant

Ble rammet av Tsunami for 800 000 år siden

Bli med på fjelltur

Arabisk mat inntar Kanariøyene

Mens vi venter på trikken

Skor seg på hester

Hvorfor blir ikke alle friske på Gran Canaria ?

Den omvendte turisme – Reisebrev fra Finnmark

Kom tilbake etter midnatt, og spør etter Jesus.

 

 

 

Tema-artikler om             Kanariøyene:

 sjekk lanzarote

 sjekk la gomera

 sjekk tenerife

 sjekk gran canaria

 sjekk furteventura

 sjekk la palma

 sjekk el hierro

 

tilbake til hovedsiden

 

 

                             E-mail redaksjon: Vakthavende    

            Copyright © 2001 canariposten.com.  All rights reserved.

       Administrerende direktør/teknisk ansvarlig: Randi Bauge Skevik

mob: +47 98 853777

orgnr 882 573 702

Hit Counter