Foto: Mogan.es 478 deltakere på Gloria Challenge Mogán Gran Canaria triathlon 2018

478 deltakere på Gloria Challenge Mogán Gran Canaria triathlon 2018

Sterkt felt stiller til start på lørdagen!

448 Shares

Registreringen for å delta i Gloria Challenge Mogán Gran Canaria 2018 er lukket, og dette er den tredje utgaven av triathlon-løpet. Arrangementet går av stabelen førstkommende lørdag og det er totalt 478 deltakere som er påmeldt.

Blant de som skal delta finner vi den regjerende verdensmesteren i Ironman Hawaii – tyskeren Patrick Lange.

Både start og målgang er ved Amadores-stranda

Flere profesjonelle skal delta

Det er flere andre profesjonelle deltakere som skal være med i dette løpet og deriblant Andi Böcherer som ble nummer to i fjorårets European Ironman 70.3 Championship Elsinore, svensken Patrik Nilsson som fikk en tredje plass i European Ironman Frankfurt 2017, samt de spanske mesterne Pablo Dapena og Anna Noguera.

Også portugisiske Vanessa Pereira og sveitsiske Celine Schaerer skal delta i Gloria Challenge Mogán Gran Canaria 2018. Kort fortalt: her blir det full trøkk med atleter i verdensklassen på sitt felt!

Løpet vil utfordre deltakerne med blodslit langs kysten av Mogán og på den tøffeste distansen er det 223 registrerte deltakere. Denne består av 1,9 kilometer med svømming, 90 kilometer med sykling og solide 21 kilometer med løping.

I den korte distansen er det 222 deltakere og her er det 1,9 kilometer med svømming, 40 kilometer med sykling og 10 kilometer med løping.

I tillegg går det noen mindre øvelser, og da blant annet en stafettutgave av løpet hvor det skal delta 35 utøvere.

Omtrent 40% av deltakerne er fra utlandet, og disse representerer Tyskland, Østerrike, Brasil, Tsjekkia, Colombia, Danmark, Slovakia, Slovenia, USA, Finland, Frankrike, Ungarn, Irland, Italia, Litauan, Nederland, Polen, England, Russland, Sverige, Sveits, Ukraina og Uruguay.

De resterende 60% av deltakerne er i stor grad fra Las Palmas-provinsen og Santa Cruz de Tenerife, i tillegg til resten av Spania.

The Gloria Challenge Mogán Gran Canaria triathlon er sett på som en toppkonkurranse innenfor triathlon ettersom man i 2017-utgaven nådde mer enn 400 deltakere fra 24 forskjellige nasjonalitet – og i år fortsetter altså deltakertallene å stige.

Kommentarfelt
448 Shares
Forrige Oppdag en fascinerende verden under bakken på Tenerife
Next To nederlandske kvinner knivstukket i Los Cristianos

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Aktiviteter

Helgeguide for Gran Canaria – 10.-12. august 2018

Helgeguiden for Gran Canaria er tilbake! Det er mye spennende som skjer i helgen, og du får oversikten hos oss!

Gran Canaria

Hva kan du gjøre på Gran Canaria i helgen – 23.-25. mars 2018

Vi går en ny helg i møte, og her får du noen forslag til hva du kan finne på – det er masse spennende som skjer på Gran Canaria!

Las Palmas

Sand vasket bort på deler av Las Canteras

Deler av Las Canteras fri for sand.