Foto: Mogan.es Mer enn 570 deltar i løp i Arguineguín

Mer enn 570 deltar i løp i Arguineguín

En liten folkefest på søndag

130 Shares

På tirsdagen stengte man registreringen til det populære løpet som skal avholdes i Arguineguín på søndagen, og dette er den femte utgaven av sportsfestivalen.

I feriebyen vil det bli arrangert en 5- og en 10-kilometer i urbane løyper, barne løp og en veldedighetsmarsj.

En liten folkefest!

571 mennesker vil delta i løpet og blant dem vil 147 løpere gjennomføre 10-kilometeren mens 180 løpere nøyer seg med 5-kilometeren. I tillegg til dette vil 244 barn og unge delta i forskjellige distanser i barneløpene og estimatene tilsier at 400 vil delta i solidaritetsmarsjen som skal samle inn penger til Colectivo Gamá – en organisasjon som jobber for rettigheter for homofile, lesbisk, bifile og transpersoner.

Ruten til 5- og 10-kilometeren er den samme som i tidligere utgaver. Starten og målgangen blir ved stranden Las Marañuelas, og vil ha en runde på 5 kilometer. De som løper 10-kilometeren tar derfor 2 runder av denne.

På søndagen den 18. mars starter barneløpene kl. 09.30 for de som er 3 til 6 år gamle med en løype på 100 meter. Deretter er det tid for de som er 7-8 år gamle kl. 09.35 med en rute på 300 meter. De som er 9-10 år starter klokken 09.45 og skal løpe 500 meter, mens barna som er fra 11-14 skal løp 1 kilometer.

Kl. 10.00 skal 5- og 10-kilometeren arrangeres mens solidaritetsmarsjen starter kl. 11.30 med en rute på 1,6 kilometer.

Parkeringsforbud

For at man skal klare å avvikle arrangmentet på en god måte har bystyret i Mogán forbudt parkering av biler i flere gater i Arguineguín fra 00.00 natt til søndag og frem til arrangementet er unnagjort.

Man kan derfor ikke parkere i følgende gater: Los Canarios Avenue (fra Club Puerto Atlántico til GC-500), San Antonio, La Lajilla, Tomás de Iriarte (fra La Lajilla til gatehjørnet San Antonio/Graciliano Afonso), Graciliano Afonso, Miguel Marrero (strekningen mellom Graciliano Afonso/Los Pescadores), Avenida Francisco Álamo Suárez (tidligere Avenida del Muelle), José Manuel Santana, Juan Juana, Alcalde Paco González og parkeringsplassen ved Sports Complex David Jiménez Silva.

Bystyret anbefaler innbyggere, deltakere og brukere av området om å parkere i nærliggende områder for å unngå å skape potensielle trafikkproblemer, ved for eksempel å bruker parkeringsplassen bak helsesenteret eller ved Plaza Negra, alternativt gatene Damascus, Carmita Hernández, Aray, Ithaysa, Atabara, Francisco Navarro, Avenida Mencey og området ved Esplanade de Tierra.

Kommentarfelt
130 Shares
Forrige Skalling og slag ved markedet i Vegueta
Next Feire St. Patricks Day på lørdagen - på irsk vis på Old Brogue!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Ledig stilling på Kongelig Norsk Konsulat i Las Palmas

Det er 100% ledig stilling som konsulær medarbeidet ved Kongelig Norsk Konsulat i Las Palmas på Gran Canaria.

El Hierro

Stian Angermund-Vik utklasset motstanderne i maraton på El Hierro!

I helgen ble det avholdt et vaskekte fjellmaraton på Kanariøya El Hierro, og løpet som går under navnet Maratón del Meridiano ble gledelig nok vunnet av Bergensløperen Stian Angermund-Vik! Dette

Nyheter

Norsk kvinne med stygge bruddskader

Et norsk ektepar fikk en fryktelig opplevelse i Arguineguin på lørdag da de skulle krysse veien ved et fotgjengerovergang. Paret ble truffet av en taxi som kom i stor fart