Mogán skal bygge rekreasjonspark for alle i Puerto Rico

Mogán skal bygge rekreasjonspark for alle i Puerto Rico

Investerer 11.6 millioner kroner

26 Shares

Bystyret i Mogán har bekreftet at de ønsker å gjennomføre et prosjekt som innebærer at de skal bygge en urban park i Puerto Rico.

Byggingen av rekreasjonsparken skal begynne allerede i slutten av mars og hele prosjektet har et budsjett på 11.6 millioner norske kroner – alt finansiert av det offentlige. Man regner med at det vil ta omkring 8 måneder å fullføre prosjektet.

10.000 kvadratmeter

Park Mogán

Det er i dette området at den nye rekreasjonsparken på 10.000 kvadratmeter skal ligge.


Rekreasjonsanlegget i Puerto Rico skal bygges på et område på 10.000 kvadratmeter og skal ligge mellom boligområdet i Motor Grande og turistanlegget i Puerto Rico. Parken skal forvandle det ubrukte området til et stor urbant grøntområde, noe man har manglet i området i en tid.

Byrådet i Mogán annonserte detaljene i arbeidet torsdag i forrige uke og man skal altså bruke rundt 11.6 millioner kroner av offentlige midler på prosjektet.

Kommunen sier også at det har tatt lengre tid enn planlagt å få planene godkjent, men at de er fornøyd med at arbeidet snart kan begynne.

Område for hunder

Parken vil bli delt inn i tre områder og dette vil inkludere et lekeområde for barn, et flerbruksområde for idrett og spill samt skyggefulle områder/hvileområder. Parken er tenkt å bli et møtepunkt hvor innbyggerne kan delta i forskjellige aktiviteter, og det skal også bygges en kafé samt et multifunksjonelt klasserom – samt andre ting.

I den sentrale sonen man også lage en egen park for hunder, og dette blir det første og eneste området av denne sorten i Mogán kommune.

I tillegg til dette vil parken bli inngjerdet og vil bli omsluttet av en vei hvor man kan gå, løpe eller sykle. Langs denne veien skal man blant annet lage en egen liten og enkel rute hvor løpere kan trene.

Parken er ment å være et tiltrekkende område hvor både turister og de fastboende i kommunen kan nyte fritiden sin. Det vil være innganger til parken både i sør, mot Puerto Rico, og i nord, mot Motor Grande, i tillegg til en inngang mot en parkeringsplass.

Park Mogan

Slik ser man for seg at den nye parken i Mogan skal brukes.

Kilde: Mogan kommune

Kommentarfelt
26 Shares
Forrige Tysk turist hentet av helikopter
Next Uvanlig kald januar

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Jordskjelv på 3,5 målt utenfor El Hierro

Målte et jordskjelv på 3,5 på Richters skala utenfor El Hierro i går. Skjelvet skal ikke ha kunnet føles på kroppen inne på selve øya.

Kanariøyene

Værfront treffer Kanariøyene

Værfront på tur inn over Kanariøyene. Gult varsel for vind og bølger i morgen.

Nyheter

Seismisk sverm med over 50 skjelv i Enmedio-vulkanen

Seismisk sverm registrert mellom Gran Canaria og Tenerife – over 50 skjelv er fanget opp.