Nordmann omkom på golfbane Anfi Tauro

Nordmann omkom på golfbane Anfi Tauro

Forløpig uklar dødsårsak

2 Shares

Den Las Palmas-baserte avisen La Provincia meldte lørdag at en 87 år gammel fra Norge omkom på golfbanen Anfi Tauro på Gran Canaria.

Det var altså en 87 år gammel nordmann som døde omtrent kl. 14.30 på golfbanen som ligger litt nord for Puerto Rico. Avisen melder at mannen skal ha hatt et uhell med en golfbil på stedet – dette i følge nødtjenestene.

Uklar dødsårsak

Selv om mannen skal ha vært i en ulykke med golfbilen er det allikevel usikkert om mannen døde som en følge av denne ulykken eller av naturlige årsaker.

Da 112 fikk melding om ulykken rykket de ut, men kunne bare stadfeste at mannen var død. Selskapet som eier golfbanen benekter versjonen som 112-personellet har kommet med, og i følge selskapet døde mannen av naturlige årsaker mens han spilte golf.

Koordineringssentralen for nødtjenestene har forsikret om at man ikke har en kjent dødsårsak.

Kommentarfelt
2 Shares
Forrige Bedring vær i vente - endelig
Next Mann stjal klokke til 390.000 kr fra hus i Telde

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Hva skjer på Gran Canaria i helgen? 26. – 28. januar 2018

PS. Husk å bli medlem av Nye Canariposten på Facebook! Oj, oj, oj! Selv om sydligere strøk som dette rom regel skal holde seg tørre og solrike, forventes det sterke

Las Palmas

Oransje varsel: Gran Canaria forbereder seg på onsdagens uvær!

Myndighetene på Gran Canaria forbereder seg på dagen i dag, og blant annet dreier det seg om å sikre veiene som leder opp i høyde – og om nødvendig å

Nyheter

Ønsker ‘turist-politi’ på Tenerife

Næringslivet sør på Tenerife ønsker et turistpoliti som tar seg av pågående og illegale gateselgere.