Foto: 112 Canarias/Twitter Svensk mann (26) omkommet – tysk mann forsvunnet

Svensk mann (26) omkommet – tysk mann forsvunnet

Flere badende fikk problemer i Adeje på Tenerife i går

27 Shares

Kl 16.50 i går fikk nødsentralen 1-1-2 inn flere telefoner om at flere mennesker hadde problemer i havet og at de trengte hjelp for å komme seg opp. Det hele kulminerte med at en svensk mann på 26 år mistet livet og at en tysk mann på 51 år er savnet. Hendelsen inntraff i området vel El Pris i Adeje på Tenerife

Andre badende som var til stede klarte å berge opp den svenske mannen av vannet, men han var på dette tidspunktet livløs. En koordinerende lege som var til stede i operasjonsrommet på 1-1-2 fikk en av de som hadde ringt inn til å sjekke om mannen hadde puls, og fikk deretter de som var tilstede til å starte med gjenopplivingsforsøk.

Etter hvert kom ambulansepersonell med tre biler og disse overtok da det livreddende arbeidet uten å lykkes med dette. Den svenske mannen ble erklært død på stedet.

I tillegg til dette måtte ambulansepersonellet hjelpe en av de andre badende som skal ha hjulpet til med å berge den svenske mannen opp av havet. Denne mannen skal ha fått mindre skader, men ble fraktet til Hospital del Sur.

På stedet jobbet både lokalt politi, brannvesen, ambulansepersonell og La Guardia Civil. Et helikopter og et marint redningsfartøy ble også satt inn i arbeidet.

Søket etter den savnede tyske mannen som forsvant fortsatte utover ettermiddagen og kvelden i går, men han har ikke blitt funnet.

Kilde: 1-1-2 Canarias

Kommentarfelt
27 Shares
Forrige Drapsoffer i La Laguna var pub-eier
Next Værfront treffer Kanariøyene

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Tatt på Tenerife med 59 kilo kokain

La Guardia Civil anholdt en mann på Tenerife den 11. februar etter at de fant 59 kilo med kokain i mannens bil. Politiet fant frem til den ulovlige lasten ved

Gran Canaria

Parade inviterte turister til karneval

I går ble det, som vi skrev om i forrige uke, arrangert en parade for turistene som befant seg på strendene i Amadores og Puerto Rico, og målet var å

Nyheter

Tre nordmenn har druknet på Kanariøyene siden 2015

3 nordmenn har druknet på Kanariøyene siden 2015 viser ny rapport. Uforsiktighet og uvitenhet får store deler av skylden.