Foto: Diario de Mallorca Kvinne meide ned 9 tyske syklister på Mallorca

Kvinne meide ned 9 tyske syklister på Mallorca

Kvinnen testet positivt for cannabis

372 Shares

Redigert 06.04.2018

Siste opplysninger:
Èn av de tyske syklistene som i går ble kjørt ned omkom på sykehus i går av skadene han pådro seg. Kvinnen ble også rustestet av politiet på stedet og testen slo positivt ut for cannabis. Hun nektet å ta en oppfølgingstest og politiet har derfor sendt inn spyttprøver fra kvinnen til analyse.

To av de tyske syklistene er fortsatt alvorlig skadet.

To tyske syklister har blitt rapportert å være alvorlig skadet, mens syv andre, også disse tyske, skal ha mindre skader.

tyske syklister rute

Det er langs denne ruten de ni tyske syklistene ble kjørt ned tidligere i dag. Kart: Google Maps

Syklistene skal ha blitt kjørt ned av en en SUV mens de var ute på trening, og ulykken skjedde ved Capdepera på Mallorca. Dette melder nettavisen Diario de Mallorca.

Kvinnelig sjåfør på 28 år

Sjåføren av bilen, en Porsche Cayenne, skal være en kvinne på 28 år. Ulykken inntraff klokken 09.30 i morges på veien MA-15 mellom Artà og Capdapera på Mallorca. Syklistene skal ha vært ute på treningstur da en Porsche Cayenne, kjørt av en kvinne fra Mallorca på 28 år, skal ha kjørt inn i syklistene. Syklistene lå strødd utover veien etter ulykken.

Totalt ble altså ni tyske atleter kjørt ned og to av disse skal ha fått alvorlige skader mens syv skal ha fått mindre. Nødetatene tok seg umiddelbart av syklistene og et syv ambulanser ble sendt til stedet grunnet det store antallet ofre. La Guardia Civil har begynt å etterforske saken og vil ha på det rene om bilføreren har respektert den obligatoriske halvannen meteren med avstand som skal holdes mellom syklister og biler.

Kommentarfelt
372 Shares
Forrige Tørr mars på Gran Canaria
Next Dette kan du gjøre i helgen på Gran Canaria - 6.-8. april

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Ville unngå trafikk – kjørte bil ned trapp

De som befant seg på rett sted til rett tid i Arguineguín i går kveld kunne få med seg en litt spesiell opplevelse. Med tanke på mye av kjøringen som

Nyheter

Arbeidet med vannparken i Playa del Inglés får fortsette

Arbeidet med badelandet Siam Park Gran Canaria får lov til å fortsette av retten. Det betyr at Siam Park Gran Canaria virkelig blir en realitet!

Nyheter

Playa de Mogán har fått 1250 tonn sand

Arbeidene på Playa de Mogán er ferdig – 1250 tonn sand kjørt på plass!