Foto: Telgraaf Stinkende passasjer førte til at Gran Canaria-fly måtte nødlande
juni 1, 2018 13994 Views

Stinkende passasjer førte til at Gran Canaria-fly måtte nødlande

Bisarr sak!

221 Shares

Av og til dukker det opp saker som er så bisarre at det knapt er til å tro: en stinkende passasjer førte til at et fly på vei fra Gran Canaria til Amsterdam måtte nødlande i Portugal.

Passasjerer skal ha kastet opp og besvimt, melder AirLive.net.

Annonse
Annonse Lånemegleren

Kastet opp og besvimte

Den høyst uvanlige hendelsen inntraff i går, og det var en Boeing 737 tilhørende det nederlandske flyselskapet Transavia Airlines som altså måtte nødlande grunnet en illeluktende passasjer.

Flyet, som var på vei fra Amsterdam til Gran Canaria måtte, på grunn av den stinkende passasjerer, gjennomføre en nødlanding på flyplassen ved den portugisiske byen Faro.

Den stramme kroppodøren fra mannen førte til at flere passasjerer kastet opp og besvimte. Vitner skal sågar ha uttalt at mannen stinket som om at han ikke hadde vasket seg på flere uker.

Mannskapet ombord på flyet prøvde å sette mannen i ‘karantene’ på ett av toalettene på flyet, men til slutt måtte pilotene gi etter, ‘av medisinske grunner’, og dermed gjennomføre en nødlanding i Portugal.

Nødlanding stinkende mann fly gran canaria

Flyet som var på vei fra Gran Canaria til Amsterdam måtte legge om kursen og nødlande i Faro grunnet en ekstrem kroppslukt hos en mannlig passasjer. Skjermdump: AirNav

Kommentarfelt
221 Shares
Forrige Helgeguide for Gran Canaria - 1.-3. juni 2018
Next Vurderer å lage ny nasjonalpark

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Finn de beste hotell i Playa del Inglés!

Playa del Inglés elsker nordmenn og nordmenn elsker Playa del Inglés – det er et ubestridelig faktum, og at denne turistperlen er ettertraktet blant nordmenn er ikke så rart! Denne

Gran Canaria

Kritisk for norsk 72-åring etter drukningsulykke i Puerto Rico

En norsk 72-åring ble gjenopplivet på stranden i Puerto Rico etter en drukningsulukke.

Gran Canaria

Hvordan blir været på Gran Canaria i mai?

Nå skal vi ikke komme med noen langtidsværmelding her, men vi tenkte å gi deg et lite hint om hva du kan forvente på værfronten på Gran Canaria i mai!