Hoteller for homoseksuelle Gran Canaria

Hoteller for homoseksuelle Gran Canaria

0 Shares

Gran Canaria, og spesielt sørkysten, har blitt et ettertraktet sted for homoseksuelle som ønsker å reise på en behagelig solferie for å oppleve varme og strandliv – og kanskje også litt fest og moro!

Spesielt kan man si at Playa del Inglés har blitt en populære destinasjon i så måte, og dette gjelder naturligvis for homofile og lesbiske par som har forelsket seg i det pulserende nattelivet og de deilige strendene som finnes her. Man har attraksjoner som det tidligere kjøpesenteret Jumbo hvor man finner mange likesinnede og her er det fester, show og nattklubber som holder trykket gående natten gjennom!

I tillegg til Playa del Inglés så finner man Maspalomas like i nærheten, og i de første ukene i mai og november arrangeres Maspalomas Pride hvert eneste år. Da vil stedet bugne over av konserter og show i hele byen og på stranden. Hvor enn du befinner det: her er det liv og røre til enhver dit.

Regnbueflagget med ‘Canarian Pride’ vil være et kjent syn uansett hvor du vender blikket!

Hoteller for homofile i sør på Gran Canaria

Listen med hoteller som er spesielt beregnet til og tiltenkt til homofile er hentet fra Booking.com – vår gode samarbeidspartner. Vi har funnet frem de beste hotellene som har fått den aller beste ratingen blant gjestene, og du er derfor sikret et god opplevelse!

Seven Hotel & Wellness – Vurdering: 9,1/10 – Maspalomas – Kun menn

Seven Hotel Wellness - hotell

Hotellet Seven Hotel & Wellness er et hotell kun for homoseksuelle menn og har en utrolig høy score. Her er det luksus fra ende til annen!


Rainbow Golf Bungalows – Vurdering: 9,1/10 – Kun menn

Rainbow Golf Bungalows gay hotell

Knallbra hotell som ligger en 20 minutters spasertur fra de legendariske sanddynene i Maspalomas. Et rolig sted hvor du kan slappe helt av!


Club Torso Gay – Vurdering: 9/10 – Maspalomas – Kun menn

Club Torso Gay Hotell

Bungalow hotell som er rettet mot homofile menn. Anlegget ligger bare 10 minutter unna sanddynene i Maspalomas og Yumbo!


Vista Bonita – Vurdering: 8,7/10 – Maspalomas

Vista Bonita homofil hotell

Vista Bonita har fått mye skryt for sitt tilbud, og her kan du få leilighet over to plan! Populært alternativ!


Beach Boys Maspalomas – Vurdering: 8/10 – Maspalomas – Kun menn

Beach Boys Maspalomas Gay Hotell

Å slå seg til ro på dette hotellet som er omgitt av en tropisk hage rett i nærheten av en golfbane kan vel aldri være feil? Høy rating!

Kommentarfelt
0 Shares