Puerto Calero
0 Shares

Puerto Calero ligger bare noen få kilometer unna det travle feriestedet Puerto del Carmen, men er noe helt annet når det kommer til stil og atmosfære!

Her finner du noen av de fineste husene og hotellene på hele Lanzarote samt et godt utvalg av barer og restauranter. Puerto Calero ligger på sørvest-kysten av Lanzarote og ligger bare 10 kilometer unna Arrecife flyplass, og 20 kilometer fra selve byen.

Hvis det frister med en tur til varmere strøk kan du finne deg billig hotell i Puerto Calero her hos oss. I samarbeid med Hotels.com presenterer vi et utvalg av hoteller her, men ved å klikke på annonsen kan du finne enda flere hoteller og feriehus som du kan leie for noen herlige dager i varmen!


** Få tilbud om hotell i Puerto Calero hos Hotels.com! **


Interessant historie og moderne turiststed

Puerto Calero ligger i utkanten av Puerto del Carmen, men stedet er allikevel en del av kommunen Yaiza som inkluderer ferieresorten Playa Blanca. En mann ved navn José Calero fikk en idé om å bygge en marina i dette området av Lanzarote i 1983 og etter fire år med bygging var marinaen i Puerto Calero operativ for første gang i 1989.

Marinaen ble utvidet til dobbel størrelse på 10 årsjubileet i 1999 og i 2006 la man til en seksjon med store båtplasser som hadde plass til båter på 25 – 50 meter. Marinaen i Puerto Calero har i dag hele 450 båtplasser og kan ta i mot superyachter opp til en maksimal lengde på 60 meter! Dette har ført til at noen verdens mest luksuriøse yachter har vært fortøyd her i løpet av disse årene.

Marina Puerto Calero

Den fantastiske marinaen i Puerto Calero som huser alt fra småbåter til store yachter!

Det er to luksushoteller i Puerto Calero, og dette er Costa Calero med fire stjerner og Hesperia Lanzarote som er et fem-stjerners hotell. Det er også et godt utvalg av leiligheter og villaer tilgjengelig for utleie også. Utviklingen av Puerto Calero har vært forsiktig planlagt og det har blitt gjort tilgjengelig store områder med land for salg, samt at individuelle eksklusive eiendommer har blitt bygd – men også lavere prisede eiendommer som allikevel holder bra standard. Områdene rundt de privateide eiendommene er alle nydelige og det er 24 timers privat sikkerhetsopplegg i hele området.

Mye mer enn en marina

Puerto Calero er mye mer enn bare en marina og du finner et bred utvalg av kafeer, barer og restauranter langs strandkanden hvor det er nydelig å sitte å kikke på alt som skjer.

Stikker du opp i de neste gatene finner du flere eksklusive designbutikker som for eksempel Lacoste, Armani, Hugo Boss, DKNY, Helly Hansen og mye mer.

Det er også et utvalg av fritidsaktiviteter man kan ta seg til ved marinaen og du kan dra på havfiske, dykke og seile her i fra.

Hvis du bor på nabostedet Puerto del Carmen bør du ta en spasertur langs promenaden og kysten til Puerto Calero og deretter ta en vanntaxi eller buss tilbake til resorten.

Jose Caleros drøm (også kalt Pepe) har blitt realisert. Puerto Calero er et fantastisk sted å bo og besøke, og marinaen er full av både lokale båter og besøkende fartøyer som lagrer opp før de krysser Atlanteren.

Havnen er også hjemmet til nesten alle de seriøse seilbåtene på Lanzarote som deltar i race.

Kommentarfelt
0 Shares