Lago Taurito
59 Shares
Lago Taurito vannpark

I vannparken Lago Taurito er det flust med herlige vannsklier, men også mye annet moro! Dette er den eneste med saltvann på hele Gran Canaria!

Adresse:
Urbanización Puerto Rico, Avenida la Cornisa, 2, 35130 Mogán

Telefon:
+ 34 928 565 426

Nettside:
Lago Taurito Water Park

Åpningstider:
* Mandag – Søndag: 10-18

Priser:
* Voksen (over 12 år) – kun billett: €17
* Barn (3-12 år) – kun billett: €5
* Voksen – billett + buffet: €28
* Barn – billett + buffet: €14

Badeland og vannparker er en sikker vinner for barna, og som kjent er jo alt som har med vann, vannsklier og annen moro som magneter på de små!

Vannparken Lago Taurito er den eneste vannparken med sjøvann på hele Gran Canaria, og den kan by på en rekke varierte attraksjoner og vannsklier for både små og store!

Mange tøffe vannsklier

Det er et stort utvalg av vannsklier i Lago Taurito, og av de har alle sammen meget beskrivende navn: Roller Coaster, Kamikaze, Freefall, Multipistas og Space Bowl.

Roller Coaster gir deg følelsen du får i en berg-og dalbane og det kan godt hende at dette er en av de mest morsomme og spennende du noen gang har prøvd på Gran Canaria!

Kamikaze er en vannsklie hvor det virkelig går fort for seg og her får man virkelig følelsen av å drive med fallskjermhopping. Det er bare å nyte denne ekstreme opplevelsen!

Freefall… hva skal man si? Har du lyst til å kjenne på kroppen hvordan det føles å falle ned en vannsklie i full fart?

I Multipistas ligger alt til rette for å ha fartskonkurranser! Fire parallelle rutsjebaner er klare for deg og vennene dine, og her venter det høy fart og en helt spesiell følelse i magen!

Space Bowl er en morsom vannsklie hvor farten kommer opp i 50 km/t og hvor man ender opp i en enorm rundt trakt med et hull i midten. Du har nesten helt sikkert aldri sett noe lignende før!

Minipark for barna

I barnas minipark er det masse morsomt som skjer til enhver tid! Pirater, det er bare å gjøre seg klar for moro! De små vil ha sin egen plass hvor de kan huske, klatre, rutsje og skli ned små vannsklier!

Men lille pirat: husk på å vær forsiktig når du går på land, for i den enorme bøtten er det masse vann – og det kan godt hende at du får alt i hodet!

Wellness og Spa

I spa-anlegget som tilhører området kan du slappe av, skjemme deg selv bort og pirke liv i sansene dine. Solskinn og helse går hånd i hånd på Gran Canaria og det finnes mye av det!

Du får et unike unike spa-fasiliteter hvor du kan slappe av mens du nyter livet, og du kan ta vare på deg selv med behandlinger som vil gi deg en langvarig følelse av fornøyelse av både kropp og sinn.

Massa andre aktiviteter!

Denne unike vannparken på Gran Canaria har mer enn bare vannaktiviteter å by på! Du kan også spille bowling på en offisiell bane, ha det moro på et diskotek, spille minigolf og andre idretter på de mange banene, handle i shoppingområdet og en á la carte restaurant ved stranden, samt Arena Plaza bar. Alt dette er bare en del av vannparken Lago Taurito!

Kommentarfelt
59 Shares