Foto: Canarias7 Tysk turist (54) trolig druknet på Lanzarote

Tysk turist (54) trolig druknet på Lanzarote

Forsvant onsdagen, og man har funnet eiendelene hans

0 Shares

Store letemannskaper søkte fra onsdag formiddag etter en tysk turist på 54 år som skulle på en svømmetur rundt kl. 13.00 ved kysten av Charco del Palo i Haria på Lanzarote. Letingen foregikk både på land, i sjøen og fra luften – men man lyktes ikke med å finne mannen. Man antar nå at han har druknet.

Mannen var på Ferie med sin kone og de leide en leilighet i Charco de Palo i Haria på Lanzarote, og hans kone meldte ham savnet kl. 17.30 da han fortsatt ikke var kommet tilbake.

Erfaren svømmer

Den 54 år gamle mannen skal ha vært en erfaren svømmer, og hans kone melte ham altså savnet til La Guardia Civil kl. 17.30 onsdag ettermiddag. En halv time senere var søket i gang med mannskaper fra La Guardia Civil, det lokale politiet og brannvesen i gang, og det var to helikoptre i luften under søket.

Man fant mannens personlige eiendeler, deriblant badehåndduk, klær og nøkler til leiligheten. Mannen befant seg i et område som var passende for bading men som var vanskelig å komme til, i følge kilder som lette etter mannen. I løpet av hele onsdagen og torsdagen har området vært preget av sterk vind og store bølger og dette har gjort letingen vanskelig.

Letemannskapene ventet på stedet hele natt til torsdag med lysene på og fokuserte på havet. I og med at man var en erfaren svømmer utelukket man ikke at han kunne komme til rette for egen maskin.

Letingen etter mannen pågår fortsatt, men håper svinner.

Kommentarfelt
0 Shares
Forrige Turismen skyter i været på La Palma
Next Familie funnet død i hjemmet på Tenerife - trolig drept

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

Foreslår søppelplukking på Gran Canaria i Facebook-innlegg

I et innlegg på en Facebook-gruppe foreslår et medlem at man tar med seg søppel som ligger og slenger når man er ute på tur. Canariposten synes forslaget er godt!

Nyheter

Uken starter med skyer og litt regn

I dag kan det bli endel skyer og kanskje litt regn i nord på Kanariøyene.

Gran Canaria

Kvinne (51) alvorlig skadd i fallulykke ved El Confital

En kvinne (51) falt utfor en skråning ved stranden El Confital i går og ble fraktet til sykehus. Tilstanden er kritisk.