Holiday World Maspalomas – klassisk tivolimoro!

Holiday World Maspalomas – klassisk tivolimoro!

0 Shares
Holiday World Maspalomas karusell

Det utvilsomt masse morsomt å gjøre i Holiday World i Maspalomas! Ta med familien og stikk innom! Foto: Holiday World Maspalomas

Adresse:
Av. Touroperador Tui, 35100 Maspalomas

Telefon:
+ 34 928 73 04 98

Nettside:
Holiday World Maspalomas

Åpningstider:
* Mandag – Søndag: 10-23

Priser:
* 1 time – Voksen/barn: €10/€10
* 2 timer – Voksen/barn: €20/€20
* 3 timer – Voksen/barn: €25/€20

Nyt en dag i den morsomme fornøyelsesparken Holiday World Maspalomas – en liten park som gir deg følelsen av å være i en stor!

Her er det mye å ta seg til, og vi snakker 6-D film, berg- og dalbane, radiostyrte biler, piratskip og mange andre attraksjoner. Uansett hvor gammel du er så har Holiday World noe for deg. Dra også nytte av rekreasjonssenteret og restaurantene hvor du kan spise ute, bowle på den profesjonelle bowlingbanen med 16 baner, spille billiard eller sjekke ut et lite minicasino.

Som sagt er det masse attraksjoner her og vi skal ta en kjapp gjennomgang av hva du kan forvente av et besøk på Holiday World Maspalomas. De mest populære attraksjonene i parken er blant annet et panoramisk pariserhjul, og her kan du nyte en fantastisk tur med en utrolig utsikt over Maspalomas, fyrtårnet, sanddynene, fjellene og resten av parken.

En berg- og dalbane er jo også morsomt, og dette er en liten søtnos med mange svinger, samt opp- og nedturer som ikke gir deg muligheten til å trekke pusten en gang.

Den mekaniske også er populær og denne kan du ta alene eller i selskap med andre. Prøv å ikke fall av mens oksen beveger seg til rytmen av musikken!

Radiostyrte biler er en innertier blant barn og her det det bare å gasse på mens man sikter seg inn på andre biler, samtidig som man skal prøve å unngå å bli truffet selv.

Discobåtene er også kule! Prøv å ikke bli våt mens du tar deg en minitur i bassengen mens du gjør det samme som med radiobilene – krasj inn i andre og unngå selv å bli truffet.

Har du noen gang prøvd 6D-kino? Ikke? Da har du muligheten til det i denne parken. Her får du oppleve å se 3D mens spesialeffekter som bevegelse i stolene og luft er med på å løfte opplevelsen opp til 6 dimensjoner! Her kan du velge mellom 4 forskjellige eventyr hvor du er hovedpersonen, og du kan nyte en spesiell berg- og dalbane, hoppe ombord på et fly som tar deg til mange steder, reise gjennom en by eller stige ombord i et romskip!

Gyroloopen er også spennende, og her er det et adrenalinrush som venter med looper og masse annet.

Skydrop kjenner vel mange til, og her er det konstant aksellerering opp og ned vertikalt fra en høyde på 21 meter.

Dette er bare noen av attraksjonene og som sagt har du muligheten til å spise litt, ta deg noe å drikke eller rett og slett kjøre en bowlingmatch.

Holiday World Maspalomas er også et lite paradis for de små. Barna kan gå inn i en liten fantasiverden hvor de kan kjøre miniatyrtog, radiostyrte biler, kjøre karusell og eller mange andre attraksjoner som er designet spesielt for små barn.

I tillegg til dette så kan barn i alderen 3-11 år et stort lekeområde som er laget spesielt for dem, og vi snakker da trampoliner, et basseng fylt med baller, hoppeslott og mye mer!

Kommentarfelt
0 Shares