Aqualand Maspalomas

Aqualand Maspalomas

17 Shares

Aqualand Maspalomas badeland

Adresse:
Carretera Palmitos Park, Km 3, 35100 Maspalomas

Telefon:
+ 34 928 14 05 25

Nettside:
Aqualand Maspalomas

Åpningstider:
* Mandag – Søndag: 10-17 (september – juni)
* Mandag – Søndag: 10-18 (juli – august)

Priser:
* Voksen – over 11 år eller over 1.40 cm: €26
* Barn – 5-10 år eller mellom 1.10 cm og 1.40 cm: €17
* Mini – 3-4 år eller mellom 90 cm og 1.10 cm: €8
* Baby – 0-2 år eller mindre enn 90 cm: gratis

Har du lyst til å tilbringe en hel dag full av adrenalin, moro og avslapping er det ett spesielt sted som venter på deg: badelandet Agualand Maspalomas! Her kan du nyte forskjellige miljøer og velge mellom massevis av forskjellige attraksjoner.

På Aqualand Maspalomas er du garantert å ha en en dag fylt av moro og glede med familien eller venner. Det er vel nødt å friste å kunne slappe av i den rolige elven, kjenne litt på moroa i bølgebassenget eller rett og slett bare flate ut i hengekøye-området? Er du på søken etter mer spenning kan du slippe adrenalinet løs ved å sette utfor de totalt 40 vannskliene, og har du barn med deg finnes det mange attraksjoner som er designet spesielt for dem.

Det er som sagt mye spenning i vente i denne vannparken i Gran Canaria og du kan oppleve attraksjoner som Racer Twin Turbulence, Speedbåtene, Aquamanía-skliene og kjøre solo i Anaconda-sklien samt utfordre vennene dine i Crazy Race! I tillegg kan man kjøre i par i Boomerang eller Tornado, eller i grupper i Mamut!

Og forresten: sjekk ut etter nye attraksjoner ettersom Aqualand Maspalomas hele tiden fornyes, renoveres og utvides!

Kommentarfelt
17 Shares