C7 Ville unngå trafikk – kjørte bil ned trapp

Ville unngå trafikk – kjørte bil ned trapp

Scener man ikke ser hver dag...

5 Shares

De som befant seg på rett sted til rett tid i Arguineguín i går kveld kunne få med seg en litt spesiell opplevelse. Med tanke på mye av kjøringen som foregår på øyene blir man kanskje ikke så overrasket som man skulle tro.

Innbyggerne og de øvrige som befant seg i Arguineguín i går ble kanskje allikevel litt overrasket av handlingene til en bilfører som, etter å bestemt seg for å unngå trafikken, kjørte ned en 15 meter lang trapp som blant annet er mye brukt av lokalbefolkning og turister.

Scenen, som egentlig bare kan karakteriseres som humoristisk, varte et par minutter – og det hele endte med at sjåføren til og med brukte bilhornet for å få biler som sto i veien, og som sørget for at mannen ikke kom seg ut i veien igjen, i et forsøk på å få dem til å flytte seg.

Mellom all latteren og kommentarene på stedet fra vantro tilskuere, gikk rett og slett en av de som var til stede bort til mannen i bilen og gav ham retningsinstruksjonen slik at han kunne komme seg vekk fra stedet på en enklere måte.

Noen som ble overrasket? 🙂

Sjekk videoen her.

Kommentarfelt
5 Shares
Forrige Fire lommetyver arrestert etter tyveribølge på Fuerteventura
Next Maspalomas med planer om stor Wi-Fi satsing

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Antall drukninger redusert med 46% siden i fjor

Sterk nedgang i antallet døde som følge av drukning på Kanariøyene etter årets fem første måneder.

Nyheter

Norsk kvinne med stygge bruddskader

Et norsk ektepar fikk en fryktelig opplevelse i Arguineguin på lørdag da de skulle krysse veien ved et fotgjengerovergang. Paret ble truffet av en taxi som kom i stor fart

Nyheter

Oransje varsel på Kanariøyene også i dag

Det dårlige været som har preget Kanariøyene de siste dagene vil fortsette, og i dag, torsdag, er det ventet mer vind og store bølger over hele øygruppen i følge statsmeteorologene