Nordmenn drar til Spania for å lære seg massasje

Nordmenn drar til Spania for å lære seg massasje

0 Shares

Massasje blir stadig mer populært i Norge og det gjør at flere velger å utdanne seg til sertifiserte massører. Dette er gjerne unge norske voksne som gjerne har en utdanning innen idrett eller inn hudpleie som ønsker å utvide tjenestene sine. Ved å velge å ta utdannelsen sin på Gran Canaria så kan de kombinere studier med varme temperaturer og ikke minst fantastiske omgivelser.

Det finnes flere skoler som tilbyr massasje-utdanning men det er best å velge en anerkjent skole som tilbyr massør utdannelse. Et av det mest populære akademiene er Massage og Spaskolan. Her kan du ta følgende utdannelser:

  1. Massør diplom
  2. Idrettsmassør
  3. Spaterapaut

Prisene på et slikt kurs varierer fra 3000,- til 10000,-. I tillegg så må man selvfølgelig dekke kost og losji selv. Her kan du få hjelp av de aller fleste skoler til å finne et fint sted å bo i nærheten av kursstedet. Prisene på reise ned til Gran Canaria er ikke veldig store og totalt sett vil man komme til en lavere pris enn det mange norske kurssteder tar.

Mulighet for å få praktisk erfaring senere på Gran Canaria

Hvis man er en ivrig student og liker seg på øya så er det store muligheter for å få jobb der senere. Det ligger nemlig flere hoteller og behandlingssteder som har behov for skandinaviske massasjeterapauter og da har man en klar fordel om man har en lokal utdannelse som er anerkjent der. Du kan ikke forvente deg noe jobb med en gang men det vil absolutt være muligheter for de rette personene.

Man kan ta kurset uten ambisjoner om å tilby tjenester

Det å kunne massere er en kunst og det kan faktisk være et morsom kurs for deg som privatperson å ta. Det trenger ikke å være et mål om å tilby det som tjeneste men heller noe som gjør for å kunne glede familiemedlemmer eller samboer. For mange så kan dette være et spennende kurs å ta for å lære mer om hvordan kroppen fungerer.

 

Kommentarfelt
0 Shares
Forrige Hvordan kan du fly billig til canariøyene?
Next De beste reisetipsene

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

En annerledes aften på Gran Canaria!

Visste du at det finnes et casino i Meloneras, Maspalomas på Gran Canaria? Les mer her!

Nyheter

Mogán skal spare støm – innstallerer LED-lys

Mogán kommune har byttet ut 171 konvensjonelle punkter med gatebelysning med LED-belysning. Man sparer strøm, penger og reduserer utslippene av CO2!

Nyheter

Helgeguide for Gran Canaria – 4.-6. mai 2018

Vi har fått første helgen i mai, og som vanlig legger vi ut vår helgeguide for Gran Canaria. Mange ting skjer og på søndag er det morsdag!