Mat levert hjem på Gran Canaria

av Canariposten
0 Shares

Gran Canaria er kjent for sitt milde klima, vakre strender og et rikt kulturelt mangfold. Øya er et populært reisemål for både turister og fastboende, og behovet for praktiske tjenester, som hjemlevering av mat, har vokst betydelig de siste årene. Her er en oversikt over tilgjengelige tjenester for hjemlevering av mat på Gran Canaria, samt noen som ennå ikke er til stede.

Tilgjengelige Tjenester for Hjemlevering av Mat

 1. Supermarkeder med Leveringstjenester:
  • Hiperdino: En av de største supermarkedskjedene på Kanariøyene, Hiperdino, tilbyr hjemlevering til de fleste områder på Gran Canaria. Du kan bestille varer online, og de leverer både ferskvarer, tørrvarer og husholdningsartikler.
  • Mercadona: Denne populære spanske supermarkedskjeden tilbyr også hjemlevering. Mercadona har et bredt utvalg av produkter, inkludert ferske råvarer, ferdigmat og dagligvarer.
  • Carrefour: Carrefour er en annen stor kjede som tilbyr en effektiv hjemleveringstjeneste. De har en brukervennlig nettside og app som gjør bestilling enkel og rask.
 2. Matlevering fra Restauranter:
  • Just Eat: Denne internasjonale tjenesten er til stede på Gran Canaria og samarbeider med en rekke lokale restauranter. Gjennom Just Eat kan du bestille alt fra tradisjonell spansk mat til internasjonale retter som pizza og sushi.
  • Glovo: Glovo er en annen populær leveringstjeneste som opererer på øya. I tillegg til mat fra restauranter, tilbyr Glovo levering av dagligvarer, apotekvarer og andre nødvendigheter.
  • Deliveroo: Deliveroo samarbeider med mange høykvalitetsrestauranter og leverer et bredt utvalg av retter direkte til din dør.
 3. Spesialiserte Leveringstjenester:
  • Organic Canarias: For de som foretrekker økologiske produkter, tilbyr Organic Canarias hjemlevering av økologiske frukter, grønnsaker og andre varer.
  • DietBox: Dette er en tjeneste som fokuserer på levering av måltidsplaner for de som ønsker å følge spesifikke dietter, som keto, vegansk eller glutenfri.

Tjenester som Mangler

Til tross for det brede utvalget av hjemleveringstjenester, er det noen områder hvor Gran Canaria fortsatt har et forbedringspotensial:

 1. Hurtiglevering: Tjenester som Amazon Prime Now, Foodora, Wolt og Über Eats er ikke tilgjengelige på Gran Canaria i skrivende stund. Dette gjør det vanskelig for beboere og turister å få tak i varer på svært kort varsel.
 2. Spesialbutikker for Internasjonale Produkter: Selv om noen supermarkeder tilbyr et visst utvalg av internasjonale produkter, mangler øya spesialiserte butikker med leveringstjenester for produkter fra spesifikke regioner, som asiatisk eller mat fra midtøsten.
 3. Større Utvalg av Økologiske og Spesialiserte Produkter: Selv om det finnes noen økologiske leverandører, er utvalget fortsatt begrenset sammenlignet med større byer på fastlandet i Spania eller i andre europeiske land.

Oppsummert

Gran Canaria har et godt utvalg av hjemleveringstjenester som dekker de fleste behov, fra dagligvarer til restaurantmat. Supermarkedkjeder som Hiperdino, Mercadona og Carrefour, samt leveringstjenester som Just Eat, Glovo og Deliveroo, gjør det enkelt for innbyggerne og besøkende å få tak i nødvendige varer uten å forlate hjemmet. Det er imidlertid fortsatt rom for forbedring, spesielt når det gjelder hurtiglevering og et bredere utvalg av internasjonale og økologiske produkter. Med økende etterspørsel og teknologisk utvikling er det sannsynlig at vi vil se flere tjenester og bedre tilgjengelighet i fremtiden.

Del gjerne dine tips for hjemlevering av mat på Gran Canaria.

Kommentarfelt
0 Shares

You may also like