Angry Birds Activity Park

Angry Birds Activity Park

0 Shares

Angry Birds fornøyelsespark Gran Canaria

I fornøyelsesparken Angry Birds Activity Park er det rett og slett knallmoro for ungene! Masse morsomt å gjøre og full fart!


Adresse:
Urbanización Puerto Rico, Avenida la Cornisa, 2, 35130 Mogán

Telefon:
+ 34 928 15 39 76

Nettside:
Angry Birds Activity Park

Åpningstider:
* Mandag – Fredag: 10-18
* Lørdag – Søndag: 10-20

Priser:
* 14 år og opp: €12 (inkludert voksen)
* 5-13 år: €16
* 3-4 år: €8 (medfølgende voksen må betale)
* Under 3 år: Gratis (medfølgende voksen må betale

Angry Birds Activity Park ligger i Puerto Rico i Mogán og er en fornøyelsespark hvor du kan dra med hele familien og venner.

Stedet tilbyr stor variasjon i morsomme aktiviteter og dette innebærer sklier, trampoliner, softball og mye mer. Barna kan ha det morsomt med gokart, mini-fotball og masse annet.

De ansatte er suverene og hjelper deg med alt det du måtte trenger. Det er også mange vannspredere som ungene garantert kommer til å nyte og hele opplegget gir deg god valuta for pengene – og vil holde ungene underholdt hele tiden.

Parken er autentisk og lojalt mot Angry Birds-merket og er ordentlig gudegave til alle som befinner seg i sommersolen. Ikke bare har den aktiviteter for hele familien, men som sagt er det vannspredere på hele anlegget og skyggeområder slik at man har muligheten til å kjøle seg ned uansett hvor man måtte befinne seg.

Det er en scooter-park og pedalbil-bane for de litt eldre barna samt at de også kan ha det moro i store klatrestativer. Og som nevnt finnes det også sklier for barn i alle aldre. Anlegget har også et liten fotballbane hvor man skal skyte på blink, samt en lekeområde innendørs med flere nivåer.

Angry Birds Activity Park har også en 4D-kino, et matområde og crazy-golf tilgjengelig.

Kort fortalt: du får god valuta for inngangspengene ettersom timene går fort her. Husk også på at det også finnes massevis av Angry Birds-effekter tilgjengelig i parkens butikk!

Kommentarfelt
0 Shares