Hangar 37 – med airsoft på slagmarken

Hangar 37 – med airsoft på slagmarken

0 Shares
Hangar 37

Det er action og full trøkk på Hangar 37 i Las Palmas! Dette må du få med deg! Foto: Hangar 37

Adresse:
35107 Tarajalillo – like øst for Bahia Feliz i sør

Telefon:
+34 669 82 92 33

Nettside:
Hangar 37

Åpningstider:
* Mandag: Stengt
* Tirsdag – Fredag: 15–20
* Lørdag – Søndag: 10-20

Priser:
* Tirsdag – Fredag: €25
* Lørdag – Søndag: €30

I fornøyelsesparken Hangar 37, eller actionparken får man nesten si, er det ikke snakk om paintball – vi snakker airsoft. Og én ting til: du befinner deg ikke på slagmarken i Afghanistan – du er i Hangar 37 på Gran Canaria!

Du kan altså ha det strålende moro med å spille airsoft i et helt realistisk scenario, og hit kan du dra alene, med venner, med partneren, med familien og spille mot hverandre eller andre spillere som bare vil ha det litt moro. Alderen er ikke viktig og naturligvis heller ikke om du er gutt eller jente – her er det én ting som gjelder: viljen din til å ha det gøy med å skyte ‘fiendene’ dine.

Til forskjell fra paintball så lager ikke disse kulene merker, gjør liten skade og er mer nøyaktig. I tillegg: paintball-banene er veldig enkle hvis vi sammenligner dem med Hanger 37 – og dette er den største airsoftbanen i Europa med sine 372 kvadratmeter. Banen har kapasitet til å huse 80 spillere på en og samme gang, delt inn i to lag.

Flyvrak, stridsvogner, millitære jeeper, skyttergraver, hus, bakgater og til og med en båt danner deler av slagmarken. Og husk: dette er ikke modeller – de er ekte. Bruk dem til å beskytte deg fra dine fiender.

Det er rett og slett bare å ta hovedrollen i sin egen kamp, og her er du ikke i stuen din og ser en krigsfilm eller spiller Call of Duty – dette er ekte saker! Her vil enten ditt lag eller motstanderne vinne, eller dine skudd treffe motstanderen eller du blir truffet av dens skudd.

Spenning, moro, kompaniskap og massevis av adrenalin er en del av hver eneste kamp.

Det er avgjørende å jobbe som lag ettersom du og laget bare har 10 minutter i hver kamp på å vinne – det er så lenge hver kamp varer.

Du skal kjempe kampene i ført kamputstyr, en vest, en maske, en kopi av en AK47 og 360 kuler. Vil du ha flere kuler har du muligheten til å kjøpe det ekstra. Du betaler ikke per spill men kun for ammunisjon, så du vil kunne spille mange runder så lenge ammunisjonslageret varer.

Du behøver ikke å spille alle rundene, og du kan godt hvile deg i pauseområdet eller å få deg noe å drikke i restauranten slik at du samler kreftene dine til nye slag.

Hvis du ikke kjenner til Hangar 37 fra før er det bare én ting å si: du må dra dit, og når du først har vært der vil du ha lyst til å komme tilbake igjen!

Kommentarfelt
0 Shares