Sioux City Park – til det ville vesten!

Sioux City Park – til det ville vesten!

52 Shares
Sioux City sheriff

I Sioux City Park blir det historisk sus fra det ville vesten. Sheriffen er naturligvis på plass! Foto: Sioux City Park

Adresse:
Barranco del Aguila, s/n, 35100 San Agustín

Telefon:
+ 34 928 76 25 73

Nettside:
Sioux City Park

Åpningstider:
* Mandag: Stengt
* Tirsdag – Fredag: 10-15
* Lørdag – Søndag: 10-16

Priser:
* Voksen/barn: €21.90/€15.90

Ta turen til Sioux City Park på Gran Canaria (mellom San Agustin og Bahia Feliz) og opplev det ville vesten. Du føler deg raskt som en cowboy i denne uforglemmelige opplevelsen i en ekte western-by!

I Sioux City Park er du sikret masse moro med mange fantastiske show, og her er det humor og historier fra den gamle ville vesten som gjelder. Her vil kveget drives gjennom landsbyen, det vil bli bankran, dueller, slosskamper, dansing, øks- og knivkasting så vel som mye annen underholdning som vil sørge for en perfekt dag for deg og familien.

Sioux City Saloon kan du spise til en billig pris samtidig som ny kan nyte noen av showene som foregår på scenen.

Gå heller ikke glipp av den spennende utstillingen av reptiler, amfibier og edderkopper – hvorav noen av disse er helt unike i Europa. Dette er en interessant og berikende utstilling med stor zoologisk interesse, og det er i tillegg den største utstillingen av giftige reptiler i Apania.

Det er rett og slett bare å nyte en dag i Sioux City Park med din partner, familie eller venner, og husk å ta med deg kameraet slik at du kan knipse litt bilder slik at du husker denne minnerike og spesielle hendelsen.

Noen klestips når du skal til Sioux City Park:
* komfortable og lukkede sko (joggesko eller lignende)
* komfortble klær etter vær og årstid
* solkrem
* solbriller

For barna

De små glir lett inn i rollen som deltaker i det ville vesten, og hvem husker av oss husker vel ikke å ha lekt cowboy og indianer som barn? Vel, bli et barn igjen og lek sammen med barna dine!

Ta på deg hatt, cowboyboots og et lite tørkle i halsen mens kveget drives gjennom gatene av cowboyene. Og gå for all del ikke glipp av bankranet: banditter kommer til byen!

Èn ting til: hvorfor ikke male ansiktet ditt i de levende fargene slik som de gamle Sioux-indianerne brukte å gjøre? Besøk hestene, eslene og dverg-geitene, og si goddag til Cristiano Ronaldo – den enese albino-krokodillen i Europa! Bli lamslått av så se på slangene og edderkoppene som er vanlig i det ville vesten.

Du får også muligheten til å ri sammen sheriffen gjennom byen, så her er det bare å fiske frem kameraet og dokumentere all moroa!

Show

11.00: Mexikansk hesteutstilling.
11.20: Lassoteknikker som en cowboy.
11.20: Hestehviskeren – naturlige hestetrening.
12.15: Wild West Show – stunt show, kvegparade, bankran og mer.
15.45: Westernmusikk og linedancing.

God tur da!

Kommentarfelt
52 Shares