Foto: Hotels.com 10 herlige hoteller på Gran Canaria

10 herlige hoteller på Gran Canaria

Fantastiske hoteller sør på ferieøya

169 Shares

Aldri vært på Gran Canaria før? Her får du en liten guide som gir deg noen av de aller beste hotellene på øya, og inkluderer naturligvis forfriskende svømmebassenger, rolige hager, spa og strender! Vi tar blant annet turen til lokasjoner som Maspalomas, Meloneras og Playa de Mogán.

Det kan være utfordrende å finne det aller beste hotellet når man skal reise på ferie, men det er jo nettopp derfor Canariposten tar på seg jobben med å presentere noen av det aller ypperste innenfor hoteller på Gran Canaria.

Dunas Suites & Villas – Maspalomas

Dunas Suites & Villas Resort

Dunas Suites & Villas Resort legger til rette for deilige og avslappende dager!


Dette familievennlige hoteller ligger inneklemt, som i en sandwich, mellom stranden og en golfbane nær sørspissen på øya. To av de tre svømmebassengene er oppvarmet på vinteren og det finnes tre forskjellige barnebassenger her. De ansatte på hotellet tar jobben sin på største alvor og det betyr at de faktisk kan være med på å være dommere når det spilles volleyball i bassenget, mikse deg en skikkelig hjemmelaget sangria eller å underholde ungene på miniklubben!

Området inneholder også et spa-senter, og gjestene fra det 4-stjerners hotellet Dunas Suites & Villas står fritt til å ta i bruk senteret.

Bestill her.

Radisson Blu Resort

Radisson Blu Resort

Fristende? Det forstår vi godt, og på Radisson Blu Resort har du alt du trenger!


Dette store anlegget ligger like utenfor Los Caideros ved Anfi-stranda og her er servicen av ypperste sort, og som gjest er du sikret fullstendig tilfredstillelse. Hotellet har et spa-anlegg med finsk sauna, tyrkisk bad, boblebad og mange forskjellige behandlinger.

De sportslige vil kunne nyte godt av tennisbaner, volleyballbaner og mye mer. På området finnes det også et lite supermarked hvor man får muligheten til å handle det man måtte ha behov for.

Bestill her.

Lopesan Villa del Conde

Lopesan Villa del Conde

En aldri så liten landsby i seg selv: Lopesan Villa del Conde.

Hvis man ser bort fra shoppingsentrene i Meloneras, så ville du blitt tilgitt hvis du mente at Villa del Conde er isolert – helt til man innser at området faktisk er en liten landsby i seg selv. Innlosjeringen etterligner tradisjonelle kanariske hus, og i hagen finner man en aldri så liten putting-green, samt at det er et oppusset treningsrom i D-blokka. Hotellene i Meloneras er kjent for sine spa-anlegg og Lopesan Villa del Conde er intet unntak. Voksenspa’et Corallium Thalasso er åpent daglig fra 11.00 til 19.00 og har kan man få alskens behandlinger.

Bestill her.

Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort

Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort

Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort venter på deg!

Sheraton tok det naturlige miljøet med i planleggingen da de bygde dette hotellet, og man valgte å konstruere noe som ville føye seg pent inn i omgivelsene. Sluttresultatet er ikke ulikt en Jenga-tårn i miniatyr som er lagt inn i åssiden. Okerfarget stein fra sør på øya i Auagyares har blitt brukt som materiale på utsidene og dette reflekterer naturligvis områdets vulkanske landskap.

Hotellet kan by på et endeløst basseng i 11. etasje, to golfbaner, treningssenter og et Aloe Spa med sauna, steambad og massevis av behandlinger.

Bestill nå.

Hotel Cordial Mogan Playa

Hotel Cordial Mogan Playa

Hotel Cordial Mogan Playa er en liten innertier av et hotell!


Dette flotte hotellet er litt tilbaketrukket fra havnen og Mogáns halvmåneformede bukt, men det ligger allikevel bare en 5-minutters spasertur unna stranden. Hotellets utforming har en tilnærming til det autentiske Gran Canaria og både betjeningen og kelnerne er kledd i tradisjonelle kanariske klær.

Hele komplekset kan minne om en liten landsby og dette er komplettert med et helt eget kapell, samt med standard fasiliteter som et basseng, spa-anlegg og hele fire forskjellige restauranter.

Bestill her.

Seaside Palm Beach

Seaside Palm Beach

Stort gunstigere beliggenhet enn Seaside Palm Beach kan man vel knapt finne.


Maspalomas er ikke bygd opp slik som sin litt mer støyende nabo Playa del Inglés, og hotellene har en tendens til å ligge litt nærmere stranden – og Seaside Palm Beach er i så måte ikke noe unntak.

De kjente sanddynene og den lange stranden ligger klare og venter på gjestene, og hotellet er bygd opp i 1970-tallsstil med farger som er store og modige – men som samtidig reflekterer hotellets beliggenhet. Levende oransje og gule farger representerer solen, beige-fargene representerer sanden mens blåfargen henviser til skyene.

Bestill her.

Hotel Riu Palace Meloneras

Hotel Riu Palace Meloneras

Livet blir vel stort sett ikke spesielt mye bedre enn dette!


Hele greia med Riu Palace Meloneras kan synes å være å imponere sine gjester med sin arkitektur, noe man klarer med en lobby som etterligner Royal Crescent i Bath, England.

På innsiden er det et neo-barokt utrykk med en korridor av speil som blir trygt overvåket av enorme lysekroner. Hotellets hage med sine mange palmetrær gir etterlengtet skygge og det er rett og slett gledelig å ta seg en spasertur her.

Hotellet har også treningsrom og spa-senter, fem svømmebasseng og fire restauranter.

Bestill her.

Sentido Gran Canaria Princess

Sentido Gran Canaria Princess

Sentido Gran Canaria Princess er et hotell for voksne, og ønsker ro og fred i stilflulle omgivelser er det bare å bestille!


Det ytre på Sentido Gran Canaria Princess praktisk talt gløder av sollyset, og i resepsjonen finner vi orkideer i enorme vaser og fargerike skinnsofaer som er med på å myke opp det minimalistiske designet.

Dette er virkelig et flott hotell og man finner solsenger som omringer de to populære bassengene, og man finner og balinesiske senger utendørs, eksterne massasjebenker og badekar i spasenteret. Det betyr at man har nok av soner hvor man kan slappe av i solan, og vil man tilbringe litt tid innendørs finner man der både badstue og og damprom.

Vil man trimme seg litt kan for eksempel bruke tennisbnnen eller treningssenteret.

Bestill her.

Hotel Paradise Valle Taurito

Hotel Paradise Valle Taurito

Hotel Paradise Valle Taurito – et av mange magiske hoteller sør på Gran Canaria.


Bygd inn i klippene på Gran Canarias solrike sørvestkyst, bygd opp med lokal stein, finner vi Paradise Valle Taurito – et hotell som går i ett med omgivelsene sine, og som gir oss en følelse av økoturisme.

Hotellet er også ett av de mest avslappende på Gran Canaria, og her finner man både Krabi spa og innendørs svømmebasseng, i tillegg til badstue og tyrkisk bad. Av behandlinger kan man for eksempel få vulkansk lava-peeling.

Gjestene kan benytte seg av squash, tennis eller et treningssenter. All-inclusive pakken inkluderer også inngang til vannparken Lago Taurito som ligger like i nærheten.

Bestill her.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel – nyt late dager på dette flotte hotellet!


Dette hotellet er et populært valg blant familier og mye av grunnen til dét er naturligvis beliggenheten nær stranden i Puerto Rico. Hovedfasilitetene er vannbaserte og da med to utendørs svømmebasseng og et innendørs thalassoterapi-senter som kan tilby 28 individuelle behandlinger. Her er målet at man skal lette på angstnivået samt kjempe mot revmatiske sykdommer.

Hotellet har også et spatilbud med damprom og badstue, samt treningssenter og barneklubb.

Bestill her.

Kommentarfelt
169 Shares
Forrige Nytt partnerskap med Hotels.com
Next Svensk brødrepar druknet på Tenerife

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Svensk brødrepar druknet på Tenerife

Broren til svensken som druknet på Tenerife forrige onsdag ble funnet død i havet i går etter å ha vært savnet. Mannen skal ha deltatt i redningsarbeidet av sin egen bror.

Gran Canaria

Portugisisk krigsskip funnet på strand

Terje tipset Canariposten om funn av maneten ‘portugisisk krigsskip’ i går. Funnet ble gjort på stranden ved Taurodalen. Vær observant!

Kanariøyene

Uvanlig kald januar

Overskriften høres kanskje merkelig ut, men det er faktisk sant! Januar måned på Kanariøyene hadde de laveste makstemperaturene siden 1969, og man fikk både masse regn, snø, hagl og sterke