Få mest ut av pengene når du reiser til Kanariøyene

Få mest ut av pengene når du reiser til Kanariøyene

0 Shares

Reiser til Kanariøyene kan være en fantastisk opplevelse, men det er også lett å bruke mye penger. Med en stadig svakere kronekurs og økte kostnader her hjemme, er det mer aktuelt enn noen gang å se etter mulighet for å få store opplevelser på et lavere budsjett på ferieturen, enten den er finansiert av Sambla eller andre midler.

For å få mest mulig ut av pengene dine når du reiser til Kanariøyene, er nøkkelen å planlegge godt. Flybilletter og hotellrom er det naturlige startpunktet for å planlegge med budsjettet i bakhodet, men det er også penger å hente på aktiviteter underveis og ikke minst restaurantbesøkene.

Slik får du billig reise og hotellopphold

Det første tipset nå det kommer til flyreisen er å bestille tidlig og unngå høytider samt høysesonger. Du bør også investere litt tid i å sammenligne de forskjellige flyselskaper for å finne de beste prisene. Når det gjelder hotellopphold, kan du se etter kampanjer som tilbyr rabatterte priser eller gratis oppgraderinger. Det er også verdt å sjekke ut Airbnb-alternativer, da disse ofte er billigere enn tradisjonelle hoteller. Et nøkkeltips for å spare penger på ferie er alltid å handle inn mat på egenhånd og lage mat selv, og da kan Airbnb være en ideell løsning, spesielt når det gjelder enkle måltid som frokost.

Slik får du mest mulig ut av budsjettet når du reiser til Kanariøyene

Når du reiser til Kanariøyene, er det viktig å planlegge budsjettet ditt nøye. Finn ut hvor mye penger du har råd til å bruke på reisen etter at flybilletter og hotell er betalt. Når det gjelder transport finnes det tre alternativer, nemlig taxi, leiebil og offentlig transport. Sistnevnte er selvsagt det rimeligste, mens en leiebil kan være lurt om dere skal være mye på farten. Taxi er selvsagt det dyreste alternativet til transport.

Opplev alle de magiske øyene uten å bruke masse penger

Det er mange måter å oppleve de magiske øyene uten å bruke masse penger. Først og fremst, prøv å planlegge turen din på forhånd. Du kan også se etter spesialtilbud som inkluderer overnattinger, transport og aktiviteter. Når du har bestemt deg for hvor du skal bo, kan du begynne å planlegge aktiviteter som ikke koster mye penger. Prøv å besøke gratis attraksjoner som museer, parker eller strandpromenader. Du kan også gå på sightseeing-turer til fots eller sykle rundt i byen for å se de utallige severdighetene.

Legg både kreativitet og arbeid inn i planleggingen, så har du mange muligheter for en strålende opplevelse selv på et stramt budsjett.

Kommentarfelt
0 Shares
Forrige Siste liten til Kanariøyene: Slik finner du den beste restplassen

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Mange asfaltarbeider ferdigstilt i Arguineguín

Mogán kommune viser frem gater med nylagt asfalt og lover enda flere arbeider i tiden som kommer.

Aktiviteter

Hva kan du gjøre på Gran Canaria i helgen – 13.-15. mars 2018

Det foregår masse spennende på Gran Canaria i helgen! Les mer og opplev fantastiske ting!

Aktiviteter

Helgeguide for Gran Canaria – 17.-19. august 2018

Helgen kommer til Gran Canaria atter en gang, og nå kan du lese alt om hva som skjer her på øya!