Foto: Hotels.com Hotell Riu Palace Oasis gjenåpnet etter saftig oppgradering!

Hotell Riu Palace Oasis gjenåpnet etter saftig oppgradering!

Nyt noen dager i smakfulle omgivelser!

Riu Palace Oasis har nylig gjenåpnet dørene sine på Gran Canaria etter en nærmest spektakuær oppussing!

Hotellet har gjennomgått fem måneders med arbeid og fremstår nå som både moderne og elegant med nye restauranter, barer og øvrige tilbud.

Bestill hos Riu Palace Oasis nå – høstsalg hos Hotels.com!
Hlstsalg hoteller Gran Canaria

Luksus og luftighet

En av mest slående forandringene ser man i lobbyen, og der har takhøyden blitt hevet fra 2,2 meter til spektakulære 5 meter. Lobbyen har også fått fantastiske flotte søyler som danner en marmor-passasje som leder gjestene direkte til resepsjonen – som naturligvis også har fått ny skranke.

Det første man som gjest oppfatter er følelsen av luksus og god plass. I midten av den nevne passasjen finner man en fabelaktig kunstinstallasjon, og dette er en en lysinstallasjon som etterligner en monumental lysekrone som er inspirert av sanddynene i Maspalomas. Installasjonen har enorme tårer laget av sandfarget glass – virkelig et syn!

Hotellets dekor er fullt av detaljer, kunst, funksjoner og høykvalitets materialer som man som gjest vil gradvis oppdage etter hvert som dagene flyter forbi. Naturlig lys er en annen definerende karakteristikk av dette prosjektet, sammen med terassene og uteområdene hvor gjestene kan nyte hotellets utrolige hage og områdets glimrende klima.

At man har tatt vare på de eksisterende palmetrårne er spesielt bra, og dette har skapt unike områder både på terrassene og til og med inne i hotellet. Faktisk er det slik at den botaniske restauranten har ekte palmetrær – innendørs!

Riu Palace Oasis hotellrom

Riu Palace Oasis har gjennomgått en suveren oppgradering, og fremstår nå som utrolig smakfullt!

En annen hovedattraksjon på Riu Palace Oasis er en helt ny type rom som har blitt laget: nemlig eksklusive rom med egne private svømmebasseng! Det er laget hele 43 slike rom, og her har man rett og slett alt man trenger!

Utover dette så kan man si at alle de 415 rommene på hotellet har fått en slags diskret og elegant stil. Det er enkle og rette linjer i møblementet, og blandet med de dekorative grepene som kan minne om 60-tallsstilen (da hotellet opprinnelig ble oppført) så fungerer det hele rett og slett meget bra. Fargepaletten består av grå, svart og hvit, kombinert med tre som gir litt varme i uttrykket. Den klassiske stilen viser seg også på badene, som naturligvis også er nybygd, og der er hvit hovedfargen.

Som gjest på Riu Palace Oasis kan du velge mellom flere gastronomiske muligheter: fusion-kjøkkenen i restauranten Krystal, show-kjøkken og buffet i restauranten Promenade og forskjellige snacksretter i restauranten Botánico som også serverer spanske retter på kveldene.

Hotellet har også flere barer, og her snakker vi om The Palm, loungebaren Lido og lobbybaren Onix. Den unike dekoren i hver av disse barene er en viktig del av gjestenes opplevelse av hotellet.

Fellesområdene har også fått en ansiktsløftning, og hotellet tilbyr nå fire bassenger, hvorav ett av disse er for barn og ligger ved barneklubben RiuLand. Treningssalen har også gjennomgått en fullstendig oppussing, og det samme kan sies om spa-området og parkeringen (som er spesielt nyttig for lokale kunder som besøker hotellet).

Bestill hos Riu Palace Oasis nå – høstsalg hos Hotels.com!
Hlstsalg hoteller Gran Canaria

Kommentarfelt
Forrige Stor operasjon mot forfalskere

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Patalavaca-stranda oppgraderes

Patalavaca-stranden blir oppgradert og får toaletter og redningspost.

Nyheter

Gastronomisk helg i Puerto de la Cruz på Tenerife

Stikk innom GastroMusic i Puerto de la Cruz på Plaza Europa i dag og i morgen! Herlig lokal mat venter pluss masse god drikke og underholdning!

Gran Canaria

De første løperne i Transgrancanaria kommer i mål!

Som vi skrev tidligere i uken: i helgen arrangeres Transgrancanaria på Canariøyene og ett av hovedløpene er allerede godt i gang. Det er ekstremløpet Trans360 vi snakker om her og