Aqualava Waterpark

Aqualava Waterpark

5 Shares
Aqualava vannpark Lanzarote

Aqualava Waterpark på Lanzarote byr på massevis av spenning og moro for barn og voksne i alle aldre!

Adresse:
Calle Gran Canaria, s/n, 35580 Playa Blanca, Lanzarote

Telefon:
+34 928 51 75 33

Nettside:
Aqualava Waterpark

Åpningstider:
* Daglig: 10.00 – 18.00

Priser:
* Voksen: €21
* Barn: €14.50

Om Aqualava Waterpark

Aqualava Waterpark på Playa Blanca er Lanzarotes nyeste vannpark og er en attraksjon som tilbyr mengder med spenning og moro! Vannparken finnes i tilknytning til Lanzasur Club Hotel og har et stort utvalg av raske vannsklier for de store barna og voksne, og et vannleke-område for de litt mindre barna.

Denne vannparken har oppvarmede bassenger og du trenger derfor ikke å bekymre deg over å bli kald. Raske elver, late elver, avslapningsområder, bølgebasseng hver time og mye mer er å finne i denne suverene vannverdenen. Du kan til og med slappe av på en av de mange solstolene som er tilgjengelig i parken, samtidig som barna nyter moroa i vannskliene. Profesjonelle fotografer kan ta fantastiske bilder av barna mens de leker og disse kan man kjøpe etterpå for en billig penge – verdt hver krone!

Aqualava Waterpark på Lanzarote er ren, god vedlikeholdt og organisert, og de som jobber der er både oppmerksomme og hjelpsomme – og naturligvis også utdannede badevakter. Vannparken har også en liten kafe og en iskiosk, samt en restaurant med rimelige matretter som pizza, pølser, friske salater og mer.

Dette er en flott plass hvor man kan nyte noen herlige timer med masse moro, og ungene vil garantert aldri glemme et besøk hit – man kan rett og slett tilbringe mange, mange timer her og man vil nesten ikke merke at klokka går.

Kommentarfelt
5 Shares