Foto: PxHere Nyhetsblikk fra Lanzarote

Nyhetsblikk fra Lanzarote

Kjapt oppsummert fra ferieøya!

10 Shares

Vi tar en kjapp oppsummering av noen av nyhetssakene som har vært i vinden på Lanzarote så langt denne uken.

Fant lik på Famara-stranden

Denne uken fant man liket av en mann på stranden Famara. Liket vår gått i forråtnelse og kunne ikke identifiseres, men man antar at det var en immigrant som har forsøkt å nå Lanzarote fra Afrika.

Nytt sportssenter åpnes i Costa Teguise

Et nytt sportssenter har blitt åpnet på Colegio Arenas – den internasjonale skolen i Costa Teguise. Senteret har et oppvarmet svømmebasseng, en 5’er fotballbane i kunstgress, padel-baner og flere flerbruksrom.

Borgermester bekrefter 5-stjerners hotell i Puerto del Carmen

Borgermester Pancho Hernandez har bekreftet at Puerto del Carmen snart vil bli hjemmet til tre forskjellige 5-stjerners hotell. Hotell Fariones og Lava Beach har man visst om tidligere og disse to kommende 5-stjerners hotellene er allerede under oppbygging, men nylig kom man med en pressemelding om at det skal settes opp et såkalt boutique-hotell rett ved hotell San Antonio, og også dette skal bli et hotell på øverste nivå. Boutique-hoteller er små hoteller som har mellom 10-100 rom og som gir sine gjester helt spesielle opplevelser.

Travleste flysommer noen sinne i vente

33 flyselskap har lagt inn flyruter til Lanzarote i sommer, og disse kommer fra 71 forskjellige destinasjoner og det er snakk om totalt 138 ruter. Alt i alt vil det være snakk om 5,2 millioner flyseter til Lanzarote i år, og av disse kommer 3,5 millioner fra internasjonale destinasjoner mens 1,7 millioner er fra innenlandsflyvninger.

Ny vingård åpnes i La Geria

En ny vingård på 60.000 kvadratmeter skal åpnes i La Geria, og er eid av Domingo Cabrera. Denne vil være operativ fra august i år og man regner med at man får produsert den første vinen i 2019. Det er Malvasia-druen som skal benyttes til dette.

Kommentarfelt
10 Shares
Forrige Arbeidet med Parque Recreativo De Puerto Rico har begynt
Next Slo ned servitør - alvorlig skadd

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Helgeguide for Gran Canaria – 4.-6. mai 2018

Vi har fått første helgen i mai, og som vanlig legger vi ut vår helgeguide for Gran Canaria. Mange ting skjer og på søndag er det morsdag!

Kanariøyene

Gult bølgevarsel for Kanariøyene i dag

AEMET har kommet med gult bølgevarsel for flere av Kanariøyene i dag.

Kanariøyene

Oransje varsel: Gran Canaria forbereder seg på onsdagens uvær!

Myndighetene på Gran Canaria forbereder seg på dagen i dag, og blant annet dreier det seg om å sikre veiene som leder opp i høyde – og om nødvendig å