Mogan kommune Arbeidet med Parque Recreativo De Puerto Rico har begynt

Arbeidet med Parque Recreativo De Puerto Rico har begynt

Skal stå ferdig om ca. 7 måneder.

131 Shares

Vi har tidligere skrevet om den planlagte rekreasjonsparken som er planlagt bygd i Puerto Rico, Mogán, og nå har arbeidet med parken begynt.

Kostnaden på parken er ventet å bli litt i overkant av 1,2 millioner euro, eller rundt regnet 11,5 millioner kroner, og i går la man ned den første steinen i prosjektet. Dette melder Mogan.es – de kommunale nettsidene.

Den første steinen er lagt

Med borgermester Onalia Bueno i spissen ble altså den første steinen i byggingen av rekreasjonsparken i Puerto Rico lagt ned i går. I løpet av noen få dager skal det virkelige arbeidet begynne og prosjektet vil stå ferdig om omtrent 7 måneder.

Etter å ha vist de medfølgende mediene planer og informasjonsgrafik,k la borgermester Onala Bueno og flere andre representanter for kommunen en stemmekoffert ned i bakken inneholdende flere mynter og dagsferske regionale aviser. Deretter ble kofferten dekket med grus.

På slutten av markeringen understreket Bueno at man det er behov for denne parken i dette området som har opplevd vekst i mer enn et tiår. I området bor det rundt 2.000 mennesker og om ikke lenge kan de nyte et område som de ikke kunne bruke til noe tidligere, og parken vil inneholde flere rekreasjonsområder, en lekeplass, områder for sport og en egen park for hunder og mye annet.

Parken vil bygges på et område som er rundt 10,100 kvadratmeter i området mellom boligområdet Motor Grande og turistområdet i Puerto Rico. Borgermesteren konkluderte med at parken er en ambisiøs investering av kommunen hvor altså har gått inn med omtrent 11.5 millioner kroner. Parken vil forvandle steden den ligger i og det vil gå fra å være et ubrukt område til en urban grøntområde.

Tre soner

Parken vil deles i tre forskjellige sonder om altså vil inkludere en egen lekeplass for barn, et område tilegnet idrett av forskjellige sorter samt skykkeområder hvor man kan slappe av og hvile seg. Parken er ment å være et møtepunkt hvor man kan gjennomføre forskjellige aktiviteter og vil også inneholde en kafé og et multifunksjonelt klasserom og mer til.

I den sentrale sonen av parken vil man også ha et område for hunder – det første i sitt slag i Mogán.

Parken vil bli inngjerdet og rundt parken vil det anlegges baner for løping, spasering og sykling. Parken vil bli et attraktivt sted for fritidsaktiviteter og avslapning for både innbyggere og turister i og med at den har innganger både i sør fra Puerto Rico og fra nord og Motor Grande. Det vil også være mange parkeringsplasser tilgjengelig.

Rekreasjonspark Mogan

Rekreasjonsparken i Mogán blir flott! Illustrasjon: Mogán.es

Kommentarfelt
131 Shares
Forrige Utleiesvindel på Kanariøyene - to menn arrestert
Next Nyhetsblikk fra Lanzarote

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Mann stjal klokke til 390.000 kr fra hus i Telde

Politiet har arrestert en 45 år gammel mann i Telde, øst påGran Canaria, mistenkt for å ha stjålet et armbåndsur til en verdi av rundt 390.000 kroner. Mannen er en

Nyheter

Uvanlig kald januar

Overskriften høres kanskje merkelig ut, men det er faktisk sant! Januar måned på Kanariøyene hadde de laveste makstemperaturene siden 1969, og man fikk både masse regn, snø, hagl og sterke

Nyheter

Regnvarsel for 11 kommuner på Gran Canaria

Både i hovedstaden, Telde, områdene midt på øya, samt sørlige og vestlige områder vil det komme kraftige regnbyger fra kl. 10.00 i dag – fredag. Det er meldt opp mot