Aqua Water Park – Fuerteventuras eneste badeland!

7 Shares

Badeland Acua Water Park

Nyt en herlig dag i det eneste badelandet på Fuerteventura: Acua Water Park!


Adresse:
Av. Ntra. Sra. del Carmen, 41, 35660 Corralejo, Fuerteventura.

Telefon:
+ 34 928 53 70 34

Nettside:
Aquapark Costa Teguise

Åpningstider:
* Juni-September: Daglig fra 10.00-18.00
* Øvrige måneder: Mandag-tirsdag og fredag-søndag: 10.30-17.30

OBS: Apent hver dag i vinterferie, påske etc. Sjekk nettsidene!

Priser:
* Voksen (12-59 år): €25
* Barn (4-11 år) eller senior (60 år og opp): €19
* Mennesker med funksjonshemninger: €5

* Voksen (12-59 år) – Todagers pass: €38
* Barn (4-11 år) eller senior (60 år og opp): €29
Todagers pass må brukes i samme uke.

Om Acua Water Park

På denne siden får du altså oppdatert informasjon om vannparken i Corralejo på Fuerteventura. Denne parken var tidligere kjent under navnet Baku Park og var ikke bare et badeland, men et std hvor man kunne gjøre mange forskjellige ting. Baku Park ble etter hvert stengt og parken ble omdøpt til det navnet den har i dag; Acua Water Park

Acua Water Park går også under navnet Corralejo Water Park, og dette er den eneste vannparken på Fuerteventura – og hvis du befinner deg på øya burde du definitivt stikke innom en tur. Parken er verken for liten eller for stor, og har 4 store vannsklier og 4 sklier som er av mindre størrelse. I tillegg til dette finnes det et bølgebasseng som skrus på til bestemte tider, og det er også mye annet man kan more seg med i denne parken.

Anlegget inneholder også en lang elv som er rundt 220 meter lang hvor du kan nyte slaraffenlivet og bare la deg flyte med.

Aqua Water Park har også et eget område designet spesielt for de aller minste i familien. Her kan du gjøre forskjellige aktiviteter som ansiktsmaling, ballongkunst, tegning eller å spille forskjellige brettspill.

Det er totalt 17 forskjellige poster på programmet i Acua Water Park på Fuerteventura, og det betyr at det det ikke skal stå på underholdningen!

For å si det kort: det er massevis man kan gjøre her for å ha det moro med familien i en hel dag. Hvis du ikke har en hel dag å bruke kan det være greit å stikke innom etter kl. 14.00 ettersom du da får en redusert billettpris for resten av åpningstiden.

For å si det kort: det er massevis man kan gjøre her for å ha det moro med familien i en hel dag. Hvis du ikke har en hel dag å bruke kan det være greit å stikke innom etter kl. 14.00 ettersom du da får en redusert billettpris for resten av åpningstiden.

Som du ser av kartet: det er utrolig mye spennende å gjøre for hele familien i Acua Water Park på Fuerteventura!

Priser i parken

Vi har allerede gitt deg prisinformasjon om billettene øverst i artikkelen. Inne i parken får man muligheten til å kjøpe mat og drikke og denne er av god kvalitet og bra priset, til tross for at man befinner seg inne på en park uten noen konkurrerende virksomhet i nærheten.

Når vi snakker om priser så har du muligheten til å leie din egen oppblåsbare ring til omkring 5 euro i tillegg til 5 euro i depositum som du får tilbake når ringen leveres inn. Hvis du har behov for å leie et skap har du muligheten til det også. Hvert skap koster 4.50 euro men de er stor nok til at hele familien kan bruke ett.

Vannparken tilbyr gratis wifi og dette er naturligvis et must for et anlegg som dette. Tidligere tok man betalt for dette og da måtte man betale 2.50 euro for internettforbindelse, men dette har man altså gått bort fra.

Du har også sjansen til å slikke sol i vannparken og da kan du benytte deg av gratis solseng som er tilgjengelig.

Kommentarfelt
7 Shares