C7 Fransk paraglider alvorlig skadd på El Hierro

Fransk paraglider alvorlig skadd på El Hierro

Måtte evakueres

1 Shares

I går morges ble en 22 år gammel franskmann evakuert etter å ha krasjet paraaglideren sin ved Mirador de la Peña ved Valverde på kanariøya El Hierro. Måtte deretter fraktes til Gran Canaria.

En 22 år gammel paraglider av fransk opphav ble altså alvorlig skadde etter å ha falt ved det kjente observasjonsdekket Mirador de la Peña i går morges. Mannen fikk så store skader at han måtte fraktes i luftambulanse fra El Hierro til Gran Canaria for å få nødvendig medisinsk hjelp.

Mannen fikk flere skader av alvorlig natur, noe som først førte til at han ble bragt til det lokale sykehuset Herreño i ambulanse, men deretter besluttet man å frakte ham til Gran Canaria på grunn av skadenes alvorlighetsgrad. Det lokale politiet og La Guardia Civil etterforsker hva som forårsaket ulykken.

Kommentarfelt
1 Shares
Forrige Joda - det blir mer vær og gule varsler!
Next Fire lommetyver arrestert etter tyveribølge på Fuerteventura

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

Beslagla falske produkter i Spania for 580 millioner kroner!

Spanske myndigheter beslagla falske produkter for 580 millioner kroner i 2017, og 23% av beslagene ble gjort på Kanariøyene.

Nyheter

Maspalomas moderniserer skateparken for 3,2 millioner kroner

Bystyret i San Bartolomé de Tirajana renoverer og oppgraderer skateparken i Maspalomas – anlegget blir fantastisk!

Nyheter

Ustabiliteten i været fortsetter

Fortsatt aktivert gult varsel for Gran Canaria og de øvrige øyene i vest og i dag er det varsel for muligheter sterk vind som gjelder. Kanskje noe symptomatisk for været