Drap Tenerife mor barn

– Pappa slo mamma, kan dere ta meg til Tyskland?

av Canariposten
0 Shares

Nye hjerteskjærende og grufulle detaljer dukker opp i kjølvannet av det tragiske dobbeltdrapet i Adeje på Tenerife. Rosi, kvinnen som fant en fem år gammel gutt som overlevde har forklart hva som skjedde da hun fant ham.

Det var altså i går at den grusomme drapet, som har rystet hele Europa, ble oppdaget, og det har kommet frem det var en tysk kvinne og hennes 10 år gamle sønn som ble myrdet. Den antatte gjerningsmannen, som også er fra Tyskland, er arrestert og mistenkt for ugjerningen.

I følge spanske medier skal den drepte 39 år gamle kvinnen og hennes to barn ha vært på besøk hos faren som var fastboende på Tenerife. Kvinnen og gutten ble funnet drept i en hule.

Fant den redde gutten

Rosi, en fastboende i La Quinta i Adeje på Tenerife, har i følge avisen La Provincia forklart til avisen El Dia hvordan hun og broren fant femåringen. Da de fant den fem år gamle gutten på veien til Las Moraditas var han veldig redd og nervøs, og han hadde bare ett mål for øyet: å komme seg hjem til Tyskland.

Detaljene i det som har skjedd fremstår som en skrekkhistorie. Den fem år gamle gutten har flyktet fra en sikker død i de øvre områdene av Adeje etter å ha sett faren utøve grov vold mot sin mor. Etter å ha rømt fra den grusomme virkeligheten kan man bare tenke seg til hva den lille gutten har sett og opplevd. Gutten forklarte seg i detalj overfor politiet, og har blitt karakterisert som intelligent og oppvakt.

Spanske medier snakket i går med kvinnen som fant gutten og kanskje reddet livet hans, og hun kan kaste litt lys over saken. Den 51 år gamle kvinnen og hennes bror gikk langs veien mot Adeje da de oppdaget et barn som gikk alene. Ettersom det var asfaltarbeider på veien måtte de vende tilbake til Taucho for å følge kysten langs en annen vei. Noe senere oppdaget de igjen femåringen i nærheten av kommunens vanntanker, og de stoppet da og spurte ham om hvor familien hans var. Rosi, som snakker engelsk etter å ha jobbet i turistindustrien, oppdaget da at fem år gamle Jonas kun snakket tysk.

De tok deretter gutten med seg til en gård i La Quinta hvor eieren kan tysk. Det var da de hjerteskjærende ordene fra Jonas ble uttalt, og at han sa at faren hadde slått moren. Etter å ha opplevd tragedien sa han i all sin uskyldighet: ‘Kan dere ta meg til Tyskland.

Rosi forklarte at hun var redd og stille. De spurte gutten flere spørsmål, deriblant om hvor han bodde. Den unge gutten sa at han ikke visste hvor i Adeje de bodde, men pekte og forklarte ‘ned, ned’ på tysk. De pekte ut flere eiendommer langs Las Moroditas-veien, men han responderte negativt på alle.

Rosi og broren hennes bestemte seg for å ta han med seg til det lokale politiet ettersom det allerede på dette tidspunktet var en unødvendig risiko å la ham være i bilen sammen med dem. Avgjørelsen var korrekt, og den grufulle realiteten var kort tid senere et faktum etter en stor leteaksjon: et dobbeltdrap hadde skjedd, og Jonas hadde mistet familien sin.

Kilde: La Provincia

Kommentarfelt
0 Shares

You may also like