Stor operasjon mot forfalskere

Stor operasjon mot forfalskere

26 mennesker arrestert

264 Shares

Politiet har nylig gjennomført en stor operasjon mot forfalskere på Tenerife, og i denne aksjonen gikk de til arrestasjn av hele 26 mennesker.

I en omfattende aksjon som gikk under navnet Bazar og som ble gjennomført i Adeje på Tenerife i forrige uke, ble hele 26 mennesker arrestert og endte med at 28 utsalgssteder ble stengt. Årsaken til dette var altså at utsalgsstedene solgte falske merkevarer, noe som er et stort problem på Kanariøyene.

55 politifolk og 21.000 produkter

Det var hele 55 politifolk involvert i den store og målrette aksjonen, og som sagt ble 26 mennesker arrestert. De arresterte er av indisk, spansk, kinesisk og marokkansk opprinnelse. Man gjennomførte 32 inspeksjoner i aksjonen og det ble gjort beslag av totalt 21.406 forfalskede produkter. Verdien av produktene som ble beslaglagt ble anslått til å være verdt flere millioner euro.

Produktene det er snakk om er primært lær/skinn, klær og luksusmerker som er rene forfalskninger, men som selges som om det skulle være originalvarer. Blant forfalskningene fant man merkevarer som Michael Kors, Chanel, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Nike, Levi, Adidas, Gucci, Prada, Rolex og Swatch.

At dette er big business på Kanariøyene er som sagt ingen nyhet, men omfanget er så stort at det er vanskelig å sette en endelig stopper for problemet. Årsaken til at dette er så utbredt er naturligvis den store turismen og at mange av turistene rett og slett er lettlurte.

Kort fortalt kan man si følgende: hvis et tilbud virker å være for godt til å være sant, så er det nettopp det!

Kommentarfelt
264 Shares
Forrige Eldre kvinne innlagt på sykehus etter drukningsulykke i Puerto Rico
Next Hotell Riu Palace Oasis gjenåpnet etter saftig oppgradering!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

Kraftig økning i smittetall på Kanariøyene

På Kanariøyene har man registrert like mange smittede i august som i tidsrommet februar og juli, og totalt har 5235 blitt smittet på øygruppen. Det ble registrert 246 nye smittede

Vær

Regnvarsel for 11 kommuner på Gran Canaria

Både i hovedstaden, Telde, områdene midt på øya, samt sørlige og vestlige områder vil det komme kraftige regnbyger fra kl. 10.00 i dag – fredag. Det er meldt opp mot

Kanariøyene

Oransje varsel på Kanariøyene også i dag

Det dårlige været som har preget Kanariøyene de siste dagene vil fortsette, og i dag, torsdag, er det ventet mer vind og store bølger over hele øygruppen i følge statsmeteorologene