Puerto Rico – en sikker hotellvinner!

Puerto Rico – en sikker hotellvinner!

0 Shares

Til Puerto Rico har nordmenn dratt på ferie siden 60-70-tallet, og hvis man tenker på faktorer som klima og beliggenhet er ikke det så rart å skjønne!

Gran Canaria har vært en favoritt for oss nordboere i en årrekke og i Puerto Rico har vi i en årrekke kunnet nyte late dager i behagelige temperaturer – året rundt! Her på våre sider har vi forsøkt å legge ting til rette for deg som er interessert i å reise på ferie til Kanariøyene, og her kan du finne billig hotell i Puerto Rico – på en svært enkel måte!


** Bestill rimelig hotell i Puerto Rico hos Hotels.com! **


Restauranter, promenade, masse sol og flott landskap

Puerto Rico er en av Gran Canarias aller mest populære feriesteder for familier og befinner seg ved munnen av en dal på sør-kysten av øyen. En gang var stedet en liten fiskerhavn, men i dag er det et nydelig og fornøyelig feriested med masse restauranter, en attraktiv promenade, mengder med sol og et utrolig naturlig landskap.

stranden i puerto rico

Stranden i Puerto Rico ligger flott til og er perfekt for den som vil jobbe med brunfargen!

Ta en behagelig spasertur langs promenaden og nyt det store utvalget av barer, restauranter og kafeer som finnes det. Innvilg dere en pause hvor dere kan nyte en kjølig drink, en liten matbit og sjekk ut butikkene som ligger i dette området.

Den koselige og nydelige stranden som ligger rett foran gangveien er en flott havn for tilbedere av solen som en følge av den myke og gyldne sanden og det uberørte og rolige vannet. Puerto Rico er kjent som en av de aller mest solrike stedene på øya og Playa de Puerto Rico er den perfekte stranden for den som vil jobbe med brunfargen sin! Utvalget av vannsports-aktiviteter er suverent, og kanskje har du lyst til å teste vannski eller vindsurfing?

Pittoresk marina og vannpark

I Puerto Rico kan man nyte syne av den pittoreske marinaen hvor man kan se elegante båter ligge fortøyd på det turkise vannet, og det finnes også en velkjent seilingsenter og en seilerklubb her. I løpet av årene har medlemmene av denne klubben vunnet imponerende 5 olympiske gullmedaljer og en masse verdensrekorder i dypcvannsfisking. Fritidsutflukter slik som båtturer langs kysten, delfinspotting eller en tur med en båt med glassgulv slik at man kan oppdage undervannsverdenen er også populære aktiviteter for de som er på besøk her.

En kort spasertur fra marinaen finner man vannparken Atlantida med sine morsomme vannsklier som gir deg heseblesende turer og opplevelers. Dette er en stor attraksjon og spesielt populær blant familier. Vannparken ligger rett ved siden av Puerto Rico Shopping Center hvor man finner både barer, butikker, fast food og discotek.

Hvis det er golf som er din favorittsyssel kan du slappe helt av: du vil nok være fornøyd med å få vite at det finnes mange golfbaner sør på øya, og den nærmeste er bare en fem minutters kjøretur unna i Mogán.

Alt i alt er Puerto Rico et populært valg blant de ferierende som elsker solskinn, gyldne strender, gode hotellovernattinger, et slående landskap og en rikdom av attraksjoner!

Kommentarfelt
0 Shares