Ytterligere 2 døde  – 11 totalt på Kanariøyene

Ytterligere 2 døde – 11 totalt på Kanariøyene

Tenerife er hardest rammet

2 Shares

I løpet av søndagen omkom ytterligere to personer på Tenerife, og totalt er det da registrert 11 omkomne på Kanariøyene som følge av COVID-19-viruset.

Spanske medier melder altså om ytterligere 2 omkomne på øygruppen og totalt sett er det nå 481 registrerte smittetilfeller på øya. Tallene ble oppdatert søndag.

Bekreftet i går kveld

Det var kl. 20.00 i går kveld at de to dødsfallene ble registrert og som sagt betyr det da at det totale antallet omkomne på øygruppen er oppjustert til 11. Det var helsemyndighetene på Kanariøyene som kom med dette tallet. Samtidig ble det også klart at det er totalt 481 mennesker som er smittet av viruset på øygruppen – en økning på 67 fra samme tidspunkt på lørdagen.

Begge på Tenerife

Helsemyndighetene kunne også fortelle at begge tilfellene var på Tenerife, og denne øyen er hardest rammet av viruset og omtrent halvparten av de bekreftede smittede holder til der. Det er eldre og personer med underliggende sykdommer som er er utsatt, og mediene sier derfor at mønsteret om at det er eldre som er i risikogruppen blir mer og mer tydelig.

Isolasjon er nøkkelen

Som en følge av dette ser man viktigheten av et innbyggerne etterfølger påleggene som har kommet som en følge av unntakstilstanden, slik at man unngår spredning av viruset slik at de sårbare gruppene ikke blir unødig utsatt for smittefare.

Som en følge av den nåværende tilstanden i Spania har statsminister Pedro Sánchez forlenget unntakstilstanden i landet frem til 11 april for å forsøke å bekjempe coronaviruset.

Klokken 12 i dag kommer det oppdaterte tall fra helsemyndighetene i Spania.

Pr. nå er det registrert totalt 28.572 smittede i landet samt 1720 dødsfall som en følge av viruset.

Kommentarfelt
2 Shares
Forrige Dette kan du få i straff for å bryte karantenereglene
Next Nå kan du kjøpe bitcoin fra minibank

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Kaldeste februar på Kanariøyene siden 2010!

Kanariøyene har altså registrert en gjennomsnittstemperatur i februar som var 2 grader lavere enn normalt, og mye vær førte definitivt til lavere temperaturer! Man må faktisk tilbake til 2010 for

Kanariøyene

Gran Canaria kåret til beste destinasjon for ferie med baby

I går mottok Canariposten.no en pressemelding som raskt fanget oppmerksomheten til mange; Gran Canaria har blitt kåret til den beste destinasjonen for ferie med baby av nettstedet Baby.no. Denne anerkjennelsen

Nyheter

Værfront treffer Kanariøyene

Værfront på tur inn over Kanariøyene. Gult varsel for vind og bølger i morgen.