Foto: Hotels.com FBC Fortuny Resort – en oase av ro

FBC Fortuny Resort – en oase av ro

Herlig bungalowhotell i toppklassen!

10 Shares

Hvis du er ute etter en oase av ro hvor du kan skjemme deg bort har vi et godt forslag til deg: FBC Fortuny Resort i Maspalomas, Gran Canaria!

Lokalisert bare 800 meter fra golfbanen i Maspalomas og en 20 minutters spasertur fra stranden får du her svømmebasseng, grøntområder, treningsrom, avslapningsområder og muligheten til deilige spaopplevelser. Dette er et bungalow-hotell som holder meget høy standard.

Klikk på bildet under for å se flere bilder og bestille!

En drøm som har blitt virkelighet

Turistkomplekset FBC Fortuny Resort er et prosjekt som er en drøm som har blitt virkelig – og det var entreprenøren Fernando Bello del Castillo fra Gran Canaria som hadde det opprinnelige drømmen. Hans tanke var å lage et område for bungalower, svømmebassenger og grøntområder – kun for voksne.

Beliggenheten er på en av de vakreste stedene sør på Gran Canaria – i Maspalomas – 800 meter fra golfbanen og 20 minutter fra stranden.

Da jeg fikk ideen om å gjøre denne bungalow-resorten til virkelig var den første tanken min at jeg måtte omgi meg med de beste profesjonelle i sektoren for å kunne skape noe unikt og noe som hadde en fremtid.

Som sagt så gjort: Fernando Bello del Castillo har skapt dette drømmestedet gjennom et samarbeid med arkitekten Fernando González og entreprenøren Benjamín Valido, samt at han har hatt betingelsesløs støtte fra Óscar Guerra og restauranteieren Mario Gil – som har gitt råd angående de gastronomiske aspektene som FBC Fortuny Resort burde sikte etter.

Resultatet kunne knapt blitt bedre: som sagt er dette en oase av ro hvor du kan hvile uten å måtte tenke på noe annet enn å beskytte deg selv mot den myke solen som oversvømmer hver lille del av dette vakre komplekset!

En av de aller beste tingene med denne resorten er at det er en meget avslappet stemning, og her kan man nyte en glimrende service som har fått toppscore fra noen av de aller største aktørene i sektoren. Til tross for sin korte eksistens etter åpningen i 2016 har de fått meget gode tilbakemeldinger fra Trip Advisor, Booking,com, Hesperia og TUI – og slike utmerkelser gir naturligvis gjengen glød til å bli enda bedre.

Feriestedet består av vakre bungalower som kjennetegnes av både eleganse og enkelhet, samt at de er veldig funksjonelle og komfortable. Alle har terasser og er omgitt av grøntområder og svømmebassenger. Komplekset har en restaurant ved bassenget, og et lite men komplett supermarket hvor man kan shoppe og lage seg noe mat i det komplette kjøkkenet hvis man foretrekker det.

Man har tatt seg av alle detaljer, og det er derfor stedet har kun et utvalg av produkter som til gjengjeld er av høy kvalitet. Dette være seg alt fra god kaffe til saftige Angus-burgere! Her er det ingen tvil: gjestene skal føle seg bortskjemte når de vender hjem igjen.

De siste fremskrittene med tanke på miljø, bærekraftighet og økologi har blitt tatt i anvendelse når man har konstruert bunglow-komplekset. Det betyr blant anet økologisk gress og et avansert vannsparingssystem og et system for resirkluering.

Hva inneholder bungalow-hotellet?

* Bungalowene rengjøres hver dag og håndklær skiftes tre ganger i uken, mens sengetøyet byttes to ganger i uken.
* Gratis parkering foran komplekset.
* Rommene har flatskjerm T med internasjonale kanaler.
* Nespresso kaffemaskiner og to private bad. Det ene badet har dusj.
* Safe, aricondition, kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap og keramisk kokeplate.
* Privat terrasse med bord, stoler, solsenger og parasoll.
* Resepsjon og minimarked som er åpent 24 timer om dagen.
* Gratis wifi på hele området
* Gratis kaffe i bungalowen ved ankomst og gratis toalettsaker
* Oppvarmet basseng og bådehåndduk-service.
* Vekketjeneste og stryketjeneste (klær).
* Gratis treningsrom.
* Bassengbar med frokost, måltider og drinker.
* Roomservice
* Spaanlegg med massasje og manikyr
* Populært område for fjellaktiviteter, vindsurfing, dykking og sykling.
* Tilbyr sykkelutleie og bilutleie.

Kommentarfelt
10 Shares
Forrige Problemene med engelske flypassasjerer fortsetter
Next Seks butikker raidet av politiet i San Agustín

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Tenerife

Nytt jordskjelv mellom Gran Canaria og Fuerteventura

I går morges ble det registrert et jordskjelv med styrke på 3,2 på Richters skala mellom Gran Canaria og Fuerteventura.

Vær

Værfront treffer Kanariøyene

Værfront på tur inn over Kanariøyene. Gult varsel for vind og bølger i morgen.

Nyheter

Langtidsleie Gran Canaria

Høsten og vinteren i Norge kan være kald, lang og mørk, men det er naturligvis store forskjeller på hvor man bor i landet. Uansett: det norske væråret forløper seg på