Markeder i Mogán – vi gir deg oversikten!

Markeder i Mogán – vi gir deg oversikten!

266 Shares

Å få med seg det som skjer i lokalmiljøet er en hyggelig ting å få med seg, og spesielt gjelder dette i Mogán kommune. Det er som kjent veldig mange nordmenn som tilbringer vintermånedene i dette området, og da er det jo utvilsom kjekt å kunne ha noe å gjøre om dagene. Her på denne siden gir vi deg en oversikt over de forskjellige markedene som finnes i Mogán og her er det utvilsomt mye flott å oppleve.

Å oppleve et yrende folkelivet på et marked er rett og slett ganske fantastisk, og i Mogán kommune på Gran Canaria er det utvilsomt mye spennende som foregår på akkurat den fronten. Du finner som sagt en liste av forskjellige markeder i denne artikkelen, og alle opplysningene er hentet fra Mogán kommunes egne hjemmesider.


Marked i Arguineguin

Dette er et meget populært marked blant norske turister og her kan man virkelig velte seg i mange spennende produkter og oppleve et folkeliv uten like! På markedet kan du få kjøpt nærmest hva som helst og da snakker vi om både smykker, vesker, sko og klær generelt, men også matvarer som frukt og grønnsaker.

I tillegg til dette er det også et håndverksmarked på det samme stedet på den samme dagen hvor man kan kikke etter og kjøpe både glasskunst, smykker og keramikk i tillegg til at man kan få tak i skinnartikler. Alt som selges her er håndlaget.

Populært marked hvor du kan kjøpe frukt og grønnsaker, suvenirer, klær, smykker, vesker, sko og mye mer.

Dag: Tirsdager
Tid: 08.30 – 15.00
Hvor: Plaza Negra


Bruktmarked i Arguineguin

Marked er noe som er populært i Arguineguin og det er nok ingen tvil om at den stor turismen er en av hovedgrunnene til nettopp dét! På lørdagene er det et suverent bruktmarked/loppemarked i turistbyen og her kan man både kjøpe og selge brukte ting eller hjemmelagde gjenstander av flinke kunstnere. I tillegg kan man nyte selskapet og samtaler med mennesker fra fjern og nær.

Også dette markedet ligger ved spektakulære Plaza Negra og her kan du virkelig hygge deg i omgivelser som er rammet inn av både strender, palmetrær, kafeer, barer og restauranter.

Å kikke etter et godt kjøp like ved vannkanten kan umulig være en dårlig måte å tilbringe lørdagen på!

Dag: Lørdager
Tid: 08.30 – 14.30
Hvor: Plaza Negra


Kunst- og håndverksmarked ved Mogán-stranden

Har du lyst til å ha med deg en liten suvenir hjem fra ferieturen? Da kan kunst- og håndverksmarkedt ved Mogánstranden være et godt tips. Her kan du kjøpe med deg keramikkartikler og skinnarkler, i tillegg til mange andre ting!

Dag: Mandager
Tid: 08.30 – 14.30
Hvor: Plassen rett over parkeringshuset ved stranden i Mogán.


Marked i Puerto de Mogán

Dette megamarkedet er det største utendørsmarkedet på hele Gran Canaria, og her det boder gjennom hele byen og langs havnen. Hundrevis av bode selger alt fra broderier til ferske frukter og grønnsaker, og det er ingen tvil om at du vil kunne finne noe her som du kan ta med deg hjem. Kombiner en tur hit med en lunsj i marinaen eler en dag på stranden, og nyt livet!

Vi kan dog komme med en aldri så liten anbefaling: kom tidlig for å unngå de aller største folkemengdene, og dette gjelder spesielt hvis du kjører og har behov for parkering.

Dag: Fredag
Tid: 08.00 – 14.00
Hvor: Puerto Mogán


Marked i Puerto Rico

Håndverksmesse hvor du får kjøpe lokalt utviklede produker.

Dag: Daglig
Tid: Fra 18.00
Hvor: Puerto Rico


Kremmermarked – Arguineguín

Nordmenn kjenner godt til kjøpesenteret Ancora, men kanskje er ikke alle klar over at det er et ekte kremmermarkedet der på torsdagene!

Du har i vært fall muligheten til å stikke innom kjøpesenteret og kikke på spennende produkter.

Dag: Torsdag
Tid: 08.00 – 14.00
Hvor: Puerto Rico


Bondens marked – Puerto Rico

Å oppleve et ekte ‘Bondens Marked’ er bestandig spennende, annenhver søndag får du erfare nettopp dette i Puerto Rico. Det hele går for seg i parken i Puerto Rico og det er utvilsomt en flott ramme med alle trærne og palmene som omgir området. Nydelig musikk spilles mens du er på shopping etter grønnsaker og frukt, og du får i tillegg handlet brød, ost og andre lokal produkter.

Dag: Annenhver søndag
Tid: 08.30 – 14.30
Hvor: Parken ved kjøpesenteret i Puerto Rico


Kommentarfelt
266 Shares