Illustrasjon: PxHere.com Nytt fiberoptisk nett i Mogán

Nytt fiberoptisk nett i Mogán

Kraftig oppgradering

367 Shares

Bystyret i Mogan har annonsert at de har gitt telekomselskapet Telefónica tillatelse til å gi tilgang til en ny generasjon fiberoptisk internett flere steder i kommunen og flere av de litt mer landlige områdene, inkludert El Cercado, El Horno, El Palmito, La Humbridilla, Las Burrillas, Los Navarros, El Hornillo , Pie de la Cuesta, Barranquillo Andrés, Soria, Las Filipinas, Los Peñones, El Caidero, El Sao, og Barranco del Cura.

Arbeidet som har en planlagt i juni 2019 skal etter planen ta 12 måneder å fullføre.

Hastigheter opptil 1 GB/sek

Når denne nye generasjonen nettverk er installert vil det være mulig med hastigheter opptil 1 gb pr. sekund, samt HD- og 3D TV kanaler og en ypperlig overføringskapasitet og kvalitet med et signal som sies å være immunt mot eksterne forstyrrelser.

Fiberinstallasjonene skal gjøres ved å benytte seg av eksisterende rør som allerede ligger i bakken, med unntak i de områder hvor det vil bli nødvendig å legge kabler over bakken ved bruk av master eller bygningsfasader.

Nabolagene som får fiberen vil da ha samme tilgang til høyhastighets datanettverk som allerede finnes i Arguineguín, Puerto Rico og Taurito.

Bystyret forteller at de nå har gjort alt for at man skal redusere gapet i tilbudet blant innbyggerne i kommunen, slik at bostedet til innbyggerne ikke skal ha noe å si for netthastighetene de skal kunne tilbys. I tillegg øker man forretningsmulighetene og kan nå tilby eksisterende selskaper nye løsninger for deres daglige drift.

For noen uker siden installerte bystyret hurtigladere for mobile enheter i sine kommunale kontorer og langs flere gater i Playa de Mogán og Las Marañuelas i Arguineguín, samt at man har fått gratis wi-fi tilgang ved Plaza Pérez Galdós og i Nicolás Quesada Park i Pueblo de Mogán, og i områdene rundt Playa de Mogán, Las Marañuelas i Arguineguín, gymnaset i Playa de Mogán og ved sportskompleksene ved Valle de Mogán og David Jiménes Silva.

Kommentarfelt
367 Shares
Forrige 16 døde av drukning på Kanariøyene i år - 3 i påskeuken
Next - Pappa slo mamma, kan dere ta meg til Tyskland?

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Viner fra Kanariøyene vinner priser internasjonalt!

Skal du kjøpe spansk vin i helgen? 16 viner fra Kanariøyene stakk av med utmerkelser i Bacchus 20181 Du finner vinnerne her!

Vær

Store transportproblemer for Kanariøyene i går

Den sterke vinden og det dårlige været med blant annet høye bølger som preget Kanariøyene i går påvirket sjø- og luftforbindelsen i stor grad på flere av øyene. Noen av

Nyheter

Liket av Gabriel (8) funnet – farens kjæreste arrestert

Saken som har opprørt et helt Spania ser nå ut til å gå mot en avslutning. Den 27. februar forsvant 8 år gamle Gabriel Cruz da han skulle gå til