Illustrasjon: PxHere.com Nytt fiberoptisk nett i Mogán

Nytt fiberoptisk nett i Mogán

Kraftig oppgradering

367 Shares

Bystyret i Mogan har annonsert at de har gitt telekomselskapet Telefónica tillatelse til å gi tilgang til en ny generasjon fiberoptisk internett flere steder i kommunen og flere av de litt mer landlige områdene, inkludert El Cercado, El Horno, El Palmito, La Humbridilla, Las Burrillas, Los Navarros, El Hornillo , Pie de la Cuesta, Barranquillo Andrés, Soria, Las Filipinas, Los Peñones, El Caidero, El Sao, og Barranco del Cura.

Arbeidet som har en planlagt i juni 2019 skal etter planen ta 12 måneder å fullføre.

Hastigheter opptil 1 GB/sek

Når denne nye generasjonen nettverk er installert vil det være mulig med hastigheter opptil 1 gb pr. sekund, samt HD- og 3D TV kanaler og en ypperlig overføringskapasitet og kvalitet med et signal som sies å være immunt mot eksterne forstyrrelser.

Fiberinstallasjonene skal gjøres ved å benytte seg av eksisterende rør som allerede ligger i bakken, med unntak i de områder hvor det vil bli nødvendig å legge kabler over bakken ved bruk av master eller bygningsfasader.

Nabolagene som får fiberen vil da ha samme tilgang til høyhastighets datanettverk som allerede finnes i Arguineguín, Puerto Rico og Taurito.

Bystyret forteller at de nå har gjort alt for at man skal redusere gapet i tilbudet blant innbyggerne i kommunen, slik at bostedet til innbyggerne ikke skal ha noe å si for netthastighetene de skal kunne tilbys. I tillegg øker man forretningsmulighetene og kan nå tilby eksisterende selskaper nye løsninger for deres daglige drift.

For noen uker siden installerte bystyret hurtigladere for mobile enheter i sine kommunale kontorer og langs flere gater i Playa de Mogán og Las Marañuelas i Arguineguín, samt at man har fått gratis wi-fi tilgang ved Plaza Pérez Galdós og i Nicolás Quesada Park i Pueblo de Mogán, og i områdene rundt Playa de Mogán, Las Marañuelas i Arguineguín, gymnaset i Playa de Mogán og ved sportskompleksene ved Valle de Mogán og David Jiménes Silva.

Kommentarfelt
367 Shares
Forrige 16 døde av drukning på Kanariøyene i år - 3 i påskeuken
Next - Pappa slo mamma, kan dere ta meg til Tyskland?

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Hva kan du gjøre på Gran Canaria i helgen – 23.-25. mars 2018

Vi går en ny helg i møte, og her får du noen forslag til hva du kan finne på – det er masse spennende som skjer på Gran Canaria!

Nyheter

Slo ned servitør – alvorlig skadd

Kinesisk servitør ble slått ned av kunde som stakk av fra regningen. Kjemper for livet på sykehuset.

Nyheter

Fornye pass på Tenerife den 5. oktober 2018

Hvis du er på Kanariøyene og har behov for nytt pass kan du bestille time til dette i Gran Canaria, Tenerife eller Lanzarote. Mer info finner du her!