Våghalser bruker spiraltrapp ved Amadores som stupebrett

Våghalser bruker spiraltrapp ved Amadores som stupebrett

De lokale frykter liv skal gå tapt

169 Shares

Lokale innbyggere har bedt myndighetene om å gjøre noe med det de oppfatter som uforsvarlig og farlig atferd ved en spiraltrapp som går ned i havet ved Amadores-stranden. Det har litt observert folk som bruker trappen som et stupebrett og nå frykter man altså at liv skal gå tapt. Dette melder nettavisen TenerifeNews.

Trappen er omtrent 15 meter høy og nylig holdt det på å gå galt for en ung mann.

Ung mann hoppet fra trappen og ned i havet

De lokale er redde for at noen skal bli drept om den uforsvarlige atferden ved stranden på Gran Canaria fortsetter. Frykten skal ha oppstått etter at en video av en ung mann som går opp trappen og kaster seg ut i havet skal ha blitt publisert.

Personen, som man tror er en tenåring, bommer på steinene i havet med bare noen centimeter.

Andre som skal ha bevitnet hendelsen sier at de var sjokkert over hendelsen, som altså skjedde like i nærheten av Amadores-strande i Mogán på Gran Canaria. De sier at han skal ha gjentatt hoppet flere ganger og at han lett kunne ha drept seg.

Videoen skal være publisert på sosiale nettverk men har blitt stemplet som totalt uansvarlig.

Personer som bor i området nær sanden sier at spirraltrappen som går opp til toppen av klippen og bak til parkeringsplassen ofte brukes som stupested, til tross for høyden på 15 meter, og nå ønsker man altså at det settes inn tiltak.

De frykter at noen det verste kan skje neste gang.

Kommentarfelt
169 Shares
Forrige Svensk brødrepar druknet på Tenerife
Next Russerevy på torsdag på Den Norske Skole

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Hva kan du gjøre på Gran Canaria i helgen – 9.-11. mars 2018

En glitrende helg ligger foran oss, og det er derfor bare å gjøre seg klar. Det er et par store arrangementer som skal avholdes og deriblant karneval i Maspalomas og

Vær

Mer dårlig vær i vente

Det dårlige været som har preget Gran Canaria denne uken vil fortsette i følge statsmeteorologene. Kulden, regnet, vinden og snøen som preget deler av Gran Canaria i går var som

Gran Canaria

Patalavaca-stranda oppgraderes

Patalavaca-stranden blir oppgradert og får toaletter og redningspost.