Aquapark Costa Teguise

Aquapark Costa Teguise

14 Shares
Vannsklier Aquapark Costa Teguise

Det mangler ingenting når det kommer til underholdning og moro i Aquapark Costa Teguise på Lanzarote! Her er det noe for mennesker i alle aldre!

Adresse:
Av. el Golf, s/n, 35500 Costa Teguise, Lanzarote

Telefon:
+ 34 928 59 21 28

Nettside:
Aquapark Costa Teguise

Åpningstider:
* Daglig: 10.00 – 18.00

Priser:
* Voksen: €22,50
* Barn (4-12 år) : €16

* Voksen – halv dag: €16
* Barn – halv dag: €12

Innledningsvis

Aquapark i Costa Teguise på Lanzarote er den største parken på øya, men må gi tapt for Siam Park når det gjelder konkurransen om å være den største på Kanariøyene. Dette badelandet er lokalisert på østkysten av Lanzarote, nær golfklubben på toppen av en liten ås, langs veien som går fra Costa Teguise til Tahiche.

Det er masse å gjøre her for hele familien, og alle sammen, uansett alder, vil kunne more seg fyrstelig i denne herlige vannparken. Les mer om Aquapark her på våre sider.

Masse spenning – for alle!

Det er masse moro man kan gjøre sammen med barna, og dette gjelder naturligvis også får de aller minste. Parken har en egen avdeling for småbarn og her er det små sklier og et flott hoppeslott som venter.

Du kan få både spenning og avslapping i fartsfylte fantastiske vannsklier, i bassenger, kunstige elver, avslapningssoner og mye annet for folk i alle aldre – du er derfor sikret en minnerik tur hvis du legger veien innom Aquapark.

Det er ikke bare muligheter til å nyte de forfriskende vannaktivitetene og de raske skliene i denne vannparken – du kan også ta del i noen av de beste og eneste fritidsaktivitetene på Lanzarote, som for eksempel innendørs paintball, klatrevegger og en eventyrsti for barn. Det er også gokart tilgjengelig på området og her kan barna virkelig få nyte spenning og god fart!

Det finnes også solsenger hvor du kan slappe av og nyte solen for å få den perfekte brunfargen, og dette kan du gjøre samtidig som du hygger deg med en svømmetur for deg selv ved det store bassenget.

Man kan lett bruke hele dagen i Aquapark Costa Teguise uten å kjede seg i det hele tatt, og det er faktisk slik at anlegget utvider med nye vannsklier titt og ofte.

Det er ikke lov til å ta med seg mat inn i vannparken, men anlegget har en kafe og en bar med en spesialmeny hver dag, så her er det muligheter til å sikre seg en godbit. Det er også en butikk på området hvor du kan handle ting som du måtte ha glemt å ta med deg. Ta med deg godt med solkrem ettersom vannet og skliene kan vaske bort den kremen du har smurt på deg – det er fort gjort å bli solbrent!

Transport til Aquapark Costa Teguise fra alle hoteller er tilgjengelig for €4, og som vi skrev lenger opp i artikkelen er åpningstidene fra 10-18 året rundt.

Aquapark Costa Teguise er noe man rett og slett bare et sted man er nødt til å besøke hvis man er på Lanzarote, og med strålende sol og varmt vær er dette et herlig sted å være.

Tilbring hele dagen i vannparken for å få mest mulig igjen for pengene, og ta gjerne badelandets egen buss for å spare taxipenger!

Kommentarfelt
14 Shares