Playa del Ingles – populær hotelldestinasjon!

Playa del Ingles – populær hotelldestinasjon!

0 Shares
Siden inneholder reklame

Playa del Ingles er en veldig populært område å reise til blant nordmenn og det er sannelig ikke så rart! Godt vær året rundt, herlige strender og masse flotte steder å bo har gjort dette til en sikker vinner blant de solhungrige av oss!

På denne siden finner du en link hvor du kan finne gode hotelltilbud i Playa del Ingles, og ved å klikke på annonsen vil du få muligheten til å gjøre en bestilling umiddelbart. Det er ingenting å vente på!


** Bestill ditt hotell i Playa del Inglés nå hos Hotels.com! **


Sol, sand, sport og shopping – alt er her!

Gran Canaria fikk nok sitt rykte som strandparadis i stor grad på grunn av de to inntilliggende strendene sør på øya; Playa de Maspalomas og Playa del Inglés. Lokalisert på den sydlige tuppen på øya er ikke strendene bare dynket i sol – de gir deg inntrykket av å strekke seg uendelig fremover mot horisonten.

De to strendene er hjemmet til et nesten naturlig under: sanddynene i Maspalomas og El Oasis som er sanddynene i Playa del Inglés. Det ene øyeblikket spaserer du rundt på et godt vedlikehold hotell og langs den palmepromenaden, og i det neste øyeblikket befinner du deg selv i et helt unikt ørkenlandskap som er omgitt av ingenting annet en varme vinder og en stillhet som kun finnes i ørkener.

Strendene er enkle å finne og du følger bare skiltene fra Maspalomas. Uheldigvis er det mangel på parkeringsplasser ved begge strendene og du må virkelig lete for å finne noe som er innen gåavstand til stranden. Det beste er å kjøre langs gatene ved leilighetsbygningene og kjøpe en billett det. Alternativ kan man bruke det gode busstilbudet finnes sør på Gran Canaria. Tar du bussen blir turen til og fra stranden og tilbake til bostedet ditt helt enkelt og bekymringsfritt.

Playa del Ingles strand

Playa del Inglés legger virkelig til rette for deilig strandliv og bading!

Mye spennende!

Sørkysten av Gran Canaria ble oppdaget som en stor turistdestinasjon på 1960-tallet, og på den tiden var Playa del Inglés nærmest for en pioner å regne. Stedet er fortsatt ekstremt populært til tross for, eller kanskje på grunn av, den nå noe utdaterte arkitekturen. Om sommeren sørger kombinasjonen myk sand, sportsmuligheter og klubblivet til at mange mennesker mellom 20 og 40 tiltrekkes Playa del Inglés, mens det fra september og frem til våren er en god del eldre som dominerer bildet der – friske reisende over 60 år som også nyter den same solen, sanden, restaurantene og barene som alle andre!

Sist men ikke minst er Playa del Inglés én av favorittdestinasjonene, året rundt, for homofile og lesbiske par som har blitt forgapt i strand- og nattelivet her. Direkte ved stranden finner man det tidligere kjøpesenteret Jumbo, og her vil man finne masse partyplasser som holder det gående hele natten frem til morgentimene gjennom hele uken! Show, nattklubber og mye mer finnes her og elle er velkommen til å ta seg en fest.

Ikke bare festing!

Det er ekstremt viktig å understreke at Playa del Inglés ikke bare er en partystrand. Faktisk har den to seksjoner og utenfor toppsesongen i juli og august tilbyr begge disse like mye avslapping. I de naturlige og uberørte delene nær sanddynene er det verken butikker eller folkemengder som vil forstyrre din nytelse av strandlivet – allikevel kan du fortsatt kjøpe en iskrem fra en av de små kioskene når du enn måtte ønske det.

Det bør dog nevnes at den delen av stranden ved det gamle shoppingsenteret har blitt eksepsjonelt godt utviklet for turisme og der vibrerer det med liv. Her kan du sjekke ut de morsomme små butikkene som ligger i smugene som ligger rett ved promenaden og lete etter små kupp, og deretter kan du stikke innom en av restaurantene og nyte en matbit og kikke utover Atlanterhavet.

Sporty folk vil også like denne seksjonen av stranden og her kan man leie vannscooter, paraseiling, bananbåter, kitesurfing og til og med surfbrett. Playa del Inglés med sin perfekte vind og bølger sørger for at du ikke mangler noe som helst! Du må imidlertid holde øynene åpne ettersom det er ligger en separat motorsport-arena der, og det er ingen eget badeområde.

Det er opp til de forskjellige surferne å holde utkikk etter de som bader og for barn som leker i vannet. Når du har hatt deg en sporty økt er påkrevd med litt hvile! Enten du vil leie en solseng med en parasoll eller bare vil ta med dine egne saker på stranden vil du ikke oppleve noen problemer med å finne en stille flekk på Playa del Inglés – spesielt på den venstre siden bak promenaden.

Dette er også et flott sted å nyte solnedgangen fra stranden. Hele bukten vil da være badet i et gyldent lys, og det samme vil du. Rett og slett det perfekte ferieminnet å fange på film!

Kommentarfelt
0 Shares