Nytt partnerskap med Hotels.com

Nytt partnerskap med Hotels.com

Samarbeid med gigant innen hotellformidling.

179 Shares

Canariposten har inngått et samarbeid med Hotels.com, og som mange kanskje vet så er dette et selskap som er det ledende når det gjelder formidling av hotellovernattinger – verden over!

Hotels.com er svært synlige på TV og i andre medier, og deres fremste styrke er at man enkel kan bestille hotellrom hvor det måtte være – og da også til den laveste prisen.

Det betyr kort og godt at man kan velge mellom et enormt utvalg av hoteller, og det gjelder både uavhengige hoteller og hotellkjeder – kort fortalt er dette det eneste du trenger for å finne akkurat dét hotellet du er ute etter.

Fokus Kanariøyene

Canariposten.no driver etter flere forskjellige prinsipper:
* Vi ønsker å formidle nyheter fra Kanariøyene
* Vi ønsker å gi våre lesere merverdi i form av omtaler av steder, restauranter, hoteller, opplevelser og mye mer
* Vi ønsker å gjøre sidene våre til en portal – og ikke bare en avis – hvor leserne kan finne det de trenger.

Kanskje noe ambisiøse mål, men slik skal det være. Dette er en pågående prosess og vi jobber derfor hardt med å oppfylle våre egne mål!

Hotels.com er derfor en perfekt samarbeidspartner for oss som vi også tror leserne våre kan dra nytte av. Vi vet at veldig mange nordmenn drar til Kanariøyene hvert år, og da ønsker man selvfølgelig å bo så godt som mulig til en så god pris som mulig – og det er nettopp der Hotels.com kommer inn i bildet!

Vi skal naturligvis ha et fokus på Kanariøyene, og vil legge ut forskjellige tilbud på ulike steder på våre nettsider, i tillegg til at vi vil dele spesialtilbud fra Hotels.com med våre lesere.

Hva tjener Canariposten.no på det?

Vårt samarbeid med Hotels.com er provisjonsbasert. Det betyr at når en av våre lesere bestiller overnatting hos Hotels.com via våre sider, så vil vi få en provisjon i og med at vi formidlet kunden til Hotels.com. Vi har ønsket å være tydelig på dette fra starten av og synes det er rett at også du som leser skal vite om det – åpenhet er viktig for oss!

Vi håper at du blir fornøyd med dette tilbudet fra Canariposten.no og at du kan dra nytte av det!

Kommentarfelt
179 Shares
Forrige Ting å gjøre i helgen på Gran Canaria - 20.-22. april
Next 10 herlige hoteller på Gran Canaria

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

Viner fra Kanariøyene vinner priser internasjonalt!

Skal du kjøpe spansk vin i helgen? 16 viner fra Kanariøyene stakk av med utmerkelser i Bacchus 20181 Du finner vinnerne her!

Nyheter

Tok farvel med karnevalet for i år

Karnevalet med temaet ‘Magi og fantastiske skapninger’ sa på søndag farvel gjennom den tradisjonelle begravelsen av sardinen. En begravelsprosesjon av sørgende gikk fra Leon y Castillo til Las Canteras, og

Kanariøyene

Prisstigning på 1,7% på Kanariøyene det siste året

Det har blitt dyrere på Kanariøyene i løpet av det siste året.