Spansk politi Regnet forårsaker flere ulykker i Las Palmas

Regnet forårsaker flere ulykker i Las Palmas

Kvinne påkjørt av bil

4 Shares

Regnet fortsetter å forårsake problemer på Gran Canaria og på øyas hovedstad har været ført til flere ulykker i morgentimene og formiddagen i dag.

Det uvanlige dårlige været som har innledet uken på Gran Canaria fortsetter, og regnet forårsaker nå problemer i Las Palmas hvor det har vært flere ulykker i dag.

Kvinne påkjørt og motorsykkel i ulykke

I dag skal et kjøretøy ha kjørt på en kvinne i Calle Alfredo L. Jones og en motorsyklist skal ha vært utsatt for en ulykke i en rundkjøring i byen.

Dagen har altså begynt med kraftig nedbør i Las Palmas og været forårsaker forsinkelser på hovedfartsårene inn til byen, som for eksempel på GC3. Andre gater i byen har også lidd under det dårlige været.

Kvinnen som skal ha blitt påkjørt skal ha pådratt seg hodeskader og skal ha fått hjelp fra medisinsk nødpersonell, i følge politiet.

Politiet oppfordrer alle til å kjøre svært forsiktig langs veiene.

Kommentarfelt
4 Shares
Forrige Politiet måtte flytte biler i Telde
Next Avblåser stormvarsel på Kanariøyene

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Barranco de Mogán pusses opp!

Kanalen tilknyttet Barranco de Mogán skal oppgraderes, og det er mye arbeid som skal gjøres!

Nyheter

Oppdag en fascinerende verden under bakken på Tenerife

Grottesystemet La Cueva del Viento på Tenerife har nå vært i offisiell drift i 10 år! En fantastisk opplevelse venter på den som ønsker å se noe helt nytt!

Kanariøyene

Regnet når endelig sør – og det kan bli mye!

Statsmeteorologene i AEMAT har for morgendagen aktivert et gult varsel for bølger på flere av Kanariøyene som en innledning til det dårlige været som vil nå øyene på fredagen, og