Avblåser stormvarsel på Kanariøyene

Avblåser stormvarsel på Kanariøyene

Men fortsatt fare for snø

4 Shares

AEMET har trukket tilbake det gule varselet for storm på Gran Canaria, men det vil fortsatt være fare for nedbør i frm av snø både her, på La Palma og på Tenerife.

Som en følge av meldingen fra det statlige metereologiske byrat har også myndighetene på Kanariøyene trukket tilbake stormvarselet, men man er fortsatt i en forvarsel-fase på Lanzarote og Fuerteventura.

Når man befinner seg i en fase på dette innebærer det at det ikke er noen metereorolisk risiko for befolkningen, men at at en viss aktivitet på utsatte steder ikke er anbefalt.

Man er dog fortsatt forberedt på den måten at nødpersonell fortsatt er i beredskap hvis prognosene skulle endre seg helt frem til værsituasjonen er overstått.

For onsdagen innebærer dette at fjelltoppene på Tenerife, Gran Canaria og La Palma forsatt vil kunne få snø, og dette varselet vedvarer foreløpig til kl. 08.00 torsdag 1. februar.

Kommentarfelt
4 Shares
Forrige Regnet forårsaker flere ulykker i Las Palmas
Next Sosialistpartiet vil ha turistskatt og begrensning av utleie på Kanariøyene

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Rystende anklager mot barnehage på Tenerife

Det har kommet frem alvorlige anklager om barnemishandling mot en 28 år gammel leder av en barnehage på Tenerife.

Nyheter

Seks butikker raidet av politiet i San Agustín

Enormt beslag av falske produkter i San Agustín – politiet beslagla verdier for over 3,6 millioner norske kroner.

Nyheter

Asfaltarbeid i Amadores tildelt

De lokale myndighetene Mogán avholdt et møte tirsdag 8. oktober hvor det ble bestemt at firmaet Lopesan Asfaltos y Construcciones SA tildeles en kontrakt til over 1 million kroner for