Foto: PxHere Tysk svømmer fortsatt savnet

Tysk svømmer fortsatt savnet

Kan ha blitt tatt av tidevannet

25 Shares

Man har ennå ikke lyktes med å finne den tyske mannen (53) som er savnet på Lanzarote. Mannen ble meldt savnet av sin kone på onsdagen da han ikke kom tilbake etter å skulle ha vært på svømmetur i området nær Charco del Palo i Haria på Lanzarote.

Store letemannskaper har deltatt i søk etter mannen, og man har brukt en drone i arbeidet med å lokalisere ham.

Man har søkt etter mannen både på land, til sjøs og fra luften, og man har tatt i bruk båter, helikopter og som sagt en drone for å forsøke å finne ham – noe man altså ikke har lyktes med.

Redningsmannskapene har bestått av både brannmenn, lokalt politi og mannskaper fra La Guardia Civil. I tillegg har man også hatt dykkere i sving i søk i området hvor mannens eiendeler ble funnet.

Mannen skal være en erfaren svømmer, også i åpent hav, og skal ha brukt å trene hver dag i området hvor han forsvant. Både kona og mannen besøker Tenerife ofte og var der på ferie.

Det var klokken 17.30 på onsdagen at kona meldte mannen savne da han ikke kom tilbake fra treningsturen sin. Eiendelene hans ble funnet like ved en trapp som fører ned til vannkanten. På torsdag ble en stor del av nordkysten på Lanzarote dekket i søket, og man utelukker ikke at han kan ha blitt dratt ut i havet av tidevannet ved Haría-kysten.

Søkene etter mannen vil fortsette og man utelukker heller ikke å utvide det til også å gjelde kysten av Fuerteventura.

Kommentarfelt
25 Shares
Forrige Toppene på Gran Canaria er farget grønn!
Next Trippeldrapet på Tenerife: Adoptivsønnen sto bak ugjerningen

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

21 smittede og 9 innlagt på sykehus på Kanariøyene som følge av coronavirus

Oppdatering av coronasituasjonen på Kanariøyene. Ny person smittet.

Gran Canaria

Samlet 12 millioner kubikkmeter med vann

Dammene på Gran Canaria samlet opp solide 12 millioner kubikkmeter med vann som en følge av værsituasjonen som har preget Kanariøyene fra slutten av januar, hele februar og starten av

Nyheter

Norsk kvinne med stygge bruddskader

Et norsk ektepar fikk en fryktelig opplevelse i Arguineguin på lørdag da de skulle krysse veien ved et fotgjengerovergang. Paret ble truffet av en taxi som kom i stor fart