Rosenborg på treningsleir i Maspalomas

Rosenborg på treningsleir i Maspalomas

3 Shares

Hvis du befinner deg på Gran Canaria og har lyst til å kikke litt på norsk fotball, så har du muligheten til det! Visste du at Rosenborg er på en knallhard treningsleir i Maspalomas?

Det er faktisk nesten en uke siden Rosenborg-laget samlet seg til en skikkelig treningsleir på Maspalomas, og ryktene skal ha det til at det er knallhard trening som står på tapetet. Flere av spillerne har med seg familie på turen og det er naturligvis en skikkelig opptur for spillerne selv.

Tøffe økter

Det er såvisst ingen kosetur som har ventet på Rosenborg-spillerne mens de har vært på Maspalomas, men tvert i mot en treningsleir med knalltøffe spilleøkter. Slik fortsetter det til laget reiser hjem i starten av februar, og hvis du har lyst til å få deg en liten titt på spillerne må du derfor raska på!

Kåre Ingebrigtsen uttalte at de var svært fornøyd med de gode forholdene som ventet på dem da de kom, men i løpet av de siste par dagene har vel muligens pipen fått en annen lyd. Ingebrigtsen sier at årsaken til at de kjører så knalltøffe treninger på Gran Canaria disse dagene er at laget skal bygge opp en fysisk form som de skal kunne dra nytte av utover en lang sesong.

Han sier at laget ved å være her nede får trent godt, spist godt og sovet masse – noe som naturligvis er viktig når man trener så hardt som det laget gjør nå. Laget kjører med 3/4 dels intensitet og trener mye tøffere her enn hva de får gjort hjemme i Norge, og spesielt gjennom sesongen.

Laget har også hentet inn løpskongen Vebjørn Rodal for å drive med teknisk styrketrening på spilleren.

Rosenborg skal denne uken kjøre to økter om dagen mandag, tirsdag, torsdag og fredag, så her er det virkelig en mulighet til å få et glimt av spillerne!

Så hvis du tar turen til banen så kan det være at du kan få et glimt av disse og kanskje noen treningstips. Om du ikke har mulighet til å få treningstips så finner du mye nyttig informasjon på Fitfact.dk.

Kommentarfelt
3 Shares
Forrige Hvordan håndtere økonomiske problemer når man bor i utlandet?
Next Er bankene trygge i Spania?

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Oljesøl i Fuerteventura renses opp med mikroorganismer

Mikroorganismer skal rydde opp i oljesølet i havnen i Gran Tarajal på Fuerteventura etter at flere fartøyer sank der i de siste stormene.

Gran Canaria

Asfaltarbeid i Amadores tildelt

De lokale myndighetene Mogán avholdt et møte tirsdag 8. oktober hvor det ble bestemt at firmaet Lopesan Asfaltos y Construcciones SA tildeles en kontrakt til over 1 million kroner for

Nyheter

Maspalomas med planer om stor Wi-Fi satsing

Bystyret i San Bartolomé de Tirajana har som mål å gjøre alle offentlige områder og turistområder i Maspalomas om til områder som kan tilby de besøkende all den digitale komforten