trapp agua la perra

Skal utbedre to trapper i Agua la Perra i Puerto Rico

av Canariposten
0 Shares

Bystyret i Mogán skal investere omkring 1,9 millioner kroner for å utbedre og sikre to trapper i ravinen Agua la Perra.

Arbeidet med å utbedre to trapper som er lokalisert i turistområdet ved ravinen Agua la Perra er godt i gang, og nylig var borgermester Onalia Bueno på en visitt ved stedet for å se på arbeidets fremgang.

Blir lys og rekkverk

Borgermesteren fikk se på arbeider i Avenida Guayadeque hvor det jobbes på to trapper og i Avenida Joaquín Blanco Torrent hvor det gjøres arbeider på trappen som går opp i fjellet. Ernesto Hernández, som viste borgermesteren hva som ble gjort, fortalte at utbedringene av disse trappene er en påkrevd handling etter at de har forfalt i mange år. Rådgiveren forklarte at begge trappene vil bli utstyrt med lys, samt rekkverk i rustfritt stål, i tillegg at man skal gjøre trappene mindre bratte enkelte steder.

I trappene i Avenida Joaquín Blanco Torrent er det ofte mennesker som faller og skader seg, men man håper at dette vil løse seg selv etter at utbedringsarbeidet er i mål. Som sagt skal det brukes omkring 1,9 millioner på arbeidene som man antar at skal være ferdig ved starten av sommeren 2018.

Forbedringer også i Patalavaca

Etter at de hadde inspisert trappene beveget de seg også videre til rundkjøringen i Patalavaca, rett ved starten av gaten Los Guayres, og her gjøres det arbeider på fortauet for å unngå fall og ulykker ettersom det har vært flere hendelser i dette området.

Her har man brukt i underkant av 100.000 kroner for å forbedre fortauet og en overgang. Bystyret beklager ulempen arbeidet måtte ha for fotgjengerne, men ba om forståelse for at disse måtte gjøres for å forbedre deres sikkerhet.

Ferdigstillelse i Las Marañuelas

Etter visitten i Patalavaca gikk turen videre til Plaza de Las Marañuelas, i området parallelt med Avenida del Muelle ved inngangen til havnen i Arguineguín, for å se på resultatet etter oppussingsarbeidet og forskjønningen som har blitt gjort der.

Der har man investert rundt 400.000 kroner og har fjernet bedene som lå inntil husene, fikset fasadene og lagt et nytt dekke liknende til det som lå langs resten av veien – samt at man har forbedret trappen som går opp til gaten Real del Mar og gjort denne lettere tilgjengelig.

Kommentarfelt
0 Shares

You may also like