6 strender på Kanariøyene blant de beste i Spania

6 strender på Kanariøyene blant de beste i Spania

De beste strendene i Spania finner du på Kanariøyene!

54 Shares

I en kåring på TripAdvisor kommer det frem at strendene på Kanariøyene er blant de beste og mest populære i Spania!

Tre av strendene ligger på Fuerteventura, to på Gran Canaria mens én ligger på Tenerife. La Concha stranden i San Sebastian på fastlandet er rangert på 6. plass over de beste strendene i verden.

Èn blant de beste i Europa!

Kanariøyene har blitt tilgode sett med å ha seks strender blant de ti beste i hele Spania, og én av disse er blant de beste Europa.

På en nasjonal tredjeplass er det hovedstadens juvel av en strand, Las Canteras, som troner, og det er altså den første av strendene av de på som ligger på Kanariøyene som er på listen.

På fjerdeplass følger Maspalomas som med sine sanddyner, sine palmer og sin innsjø, kan nytes hele året.

På Fuerteventura finner vi strand nummer fem på listen, Lagoon i La Olivia. Her er det hvit sand og krystallklart vann som lokker, og dette nydelige stedet i La Olivia besøkes ofte av barnefamilier og er elsket av surfere.

Stranden Sotavento på Fuerteventura har plass nummer fem, og denne stranden måler mer enn tre kilometer og danner en naturlig lagune. Etter som den er grunn er den perfekt for vindsurfing og kiteboarding.

Den eneste stranden på Tenerife som er med i kåringen er El Duque i Costa Adeje, og denne stranden plasserer seg på syvende plass. Rolig hav og gylden sand tilbyr gode temperaturer hele året. Den er liten men koselig, og har små bølger og er utstyrt med all slags fasiliteter og tilbud.

Åttendeplass innehas av stranden Cofete i Morro Jable på Fuerteventura. Denne er lokalisert på et isolert hjørne på øya Fuerteventura, og hit kommer man seg langs en grusvei som er mer en 12 kilometer lang. Dette uberørte stedet imponerer med sin ville natur, men man skal passe seg for de sterke strømmene om man ønsker å bade.

Kommentarfelt
54 Shares
Forrige Investerer 400.000 i Plaza de Las Marañuelas
Next Kaldeste februar på Kanariøyene siden 2010!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Maspalomas Gay Pride 2018 braker løs!

Maspalomas Gay Pride 2018 starter den 3. mai og arrangøren sier at man venter et innrykk av over 200.000 mennesker!

Nyheter

Ønsker ‘turist-politi’ på Tenerife

Næringslivet sør på Tenerife ønsker et turistpoliti som tar seg av pågående og illegale gateselgere.

Fuerteventura

Oljesøl i Fuerteventura renses opp med mikroorganismer

Mikroorganismer skal rydde opp i oljesølet i havnen i Gran Tarajal på Fuerteventura etter at flere fartøyer sank der i de siste stormene.