Hvorfor bestille gjennom Booking.com?

Hvorfor bestille gjennom Booking.com?

Stort utvalg, gode avslag og herlige priser!

0 Shares

Vi ønsker vel alle å gjøre en så billig bestilling som mulig når vi skal ut å reise, og spesielt gjelder dette hvis man skal på en herlig ferietur til Kanariøyene!

Er du en av de mange som kunne tenkt det noen herlige dager på Kanariøyene? Da har vi et tips til deg: gjør det! I denne artikkelen skal vi fortelle deg om hvorfor du bør bestille gjennom Booking.com!

Mange fordeler med Booking.com

En av de aller største fordelene med å bruke Booking.com er at det er en nettside som har lang erfaring – selskapet har faktisk vært aktive siden 1996!

Selskapet har hele 15.000 ansatte fordelt over 70 land, og det er derfor ingen tvil om at dette er en aktør som vet hva den gjør.

Sjekk bare de gunstige prisene under!Booking.com

Den aller største fordelen er at utvalget av overnattingssteder er kolossalt stort. Vi snakker her om 1 672 706 overnattingssteder fordelt på 128 173 reisemål i fantastiske 228 land!

Daglig booker mennesker fra hele verden godt over 1,5 millioner rom via Booking.com.

Du får tilbud og gode priser

Men; som vi nevnte i starten: man vil ha så gode priser som mulig og det er nettopp det som er så utrolig bra med denne nettsiden. Du serveres konkurransedyktige priser, og vel så det, og du kan oppleve å få store avslag i prisene i forhold til å bruke andre aktører.

Noe annet som er ekstremt gunstig er at Booking.com lar sine brukere få vurdere de forskjellige overnattingsstedene, og det betyr at du bestiller et rom som er vurdert av massevis av andre mennesker – og det er jo naturligvis en stor fordel.

Stort utvalg på Kanariøyene!

Som vel alle vet så er Kanariøyene ekstremt populært blant oss nordmenn og antallet overnattingssteder er kolossalt. Det betyr at det kan være vanskelig å finne noe man har lyst til, men ved å bruke Booking.com har du muligheten til å gjøre alle de innstillinger som du måtte ønske. Det betyr kort fortalt at du får skreddersydde treff på dine søk, og når du i tillegg kan få meget gode priser er det ingen tvil om at det å bruke Booking.com er fordelaktig.

Lyst på en tur til Kanariøyene? Book turen din nå!

Kommentarfelt
0 Shares
Forrige Operasesongen 2018 i Las Palmas er i gang
Next Lot norsk 4-åring kjøre lastebil i Spania

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Mann stjal klokke til 390.000 kr fra hus i Telde

Politiet har arrestert en 45 år gammel mann i Telde, øst påGran Canaria, mistenkt for å ha stjålet et armbåndsur til en verdi av rundt 390.000 kroner. Mannen er en

Nyheter

Irsk gutt (10) påkjørt og drept på Tenerife – to arrestert

10 år gammel irsk gutt ble påkjørt i Adeje på Tenerife. Han døde dagen etterpå av skadene. Gjerningsmannen stakk fra åstedet

El Hierro

Jordskjelv på 3,5 målt utenfor El Hierro

Målte et jordskjelv på 3,5 på Richters skala utenfor El Hierro i går. Skjelvet skal ikke ha kunnet føles på kroppen inne på selve øya.