Ting å gjøre i helgen på Gran Canaria – 20.-22. april

Ting å gjøre i helgen på Gran Canaria – 20.-22. april

Roligere helg denne gang, men mye flott å oppleve allikevel!

24 Shares

Det er så definitivt vår i luften, og helgen som går oss i møte ser glimrende ut med bare noen få skyer i vente – dog med noen skyer i vente i nord i dag. Det er en ikke altfor travel helg som venter på oss, så i helgen har man gode muligheter til å slappe av og kose seg før neste helg da kalenderen er smekkfull av spennende arrangementer.

Vi gir deg som vanlig noen tips om hva du kan finne på i helgen!


Feria del Libro – Aguineguín – 20. april

En bokmesse i Arguineguín vil garantert lokke frem alle de lokale bokormene men også de som ønsker å lære seg mer spansk! Helt perfekt for de som vil øke kunnskapen om det spanske språket og litteraturen, og på messen vil det også være aktiviteter for barn med hoppeslott, ansiktsmaling, minidisco, tegneserier og mer til.

Hvor: Plaza Pérez Galdós fra 17-22.


Santa Lucia Espal en la Calle: 15 Horas de Festival – Santa Lucia – 21. april

Fra klokken 10.00 braker det løs i fotgjengersonen i Avenida de Canarias; 15 timer med festivalaktiviteter som er en del av ESPAL – et solidaritetsarrangement og en konferanse om internasjonal aktivisme, menneskerettigheter og sosial rettferdighet. Her vil det bli en bokmesse, musikk, mat og premieutdeling for en tegnekonkurranse og mye mer.

Dagen inkluderer verdensmat mellom kl. 13.00-16.00 og 19.00-00.00 i Gastroteltet i Avenida de Canarias.

Konserter på Plaza de los Algodoneros kl. 19.00 med Caracoles, kl. 21.00 med Tremenda Jauria og kl. 23.00 med Txarango.


Gloria Challenge Mogán Gran Canaria – Mogán – 21. april

Gloria Challenge Mogán Gran Canaria er et triathlon-løp som arrangeres for tredje gang, og denne helgen vil nok en gang verdens triatlonelite samles i Mogán! En nordmann, Mads Skipanes (Team Merida) er påmeldt.

478 atleter fra 24 forskjellige land har registrert seg til konkurransen, og deriblant regjerende Ironman of Hawaii, tyskeren Patrick Lange.

Løpet begynner på Amadoresstranden kl. 08.00 på lørdag, og atletene skal da ut på 1,9 kilometer med svømming, 90 kilometer på sykkel og 21 kilometer løping.

Den kortere distansen vil bestå av 1,9 kilometer med svømming, 40 kilometer på sykkelen og 10 kilometer med løping.

Les mer i vår sak om løpet her.

Vær obs på at det vil være avsperrede gater og restriksjoner i trafikken mens løpet pågår på lørdag.


5º Aniversario, Centro Comercial el Tablero – El Tablero/Maspalomas – 21. april

Kjøpesenteret El Tablero feirer 5-årsjubileum på lørdagen! Kast terningen og bli med i det store lotteriet hvor man gir bort en smart-TV hver eneste time samt tusenvis av andre gevinster. På kvelden blir det en Flash Funk Show-konsert kl. 20.00.

11.00-12.00 og 17.00-20.00

Rastro & Mercadillo Agricola Maspalomas – Maspalomas – 22. april

Bruktmarkedet finner sted i områder rundt det sørlige rådhuset hver søndag og her kan man sannelig gjøre mange gode kjøp. Denne søndag, akkurat som på annenhver søndag, er det bondens marked også.


Marked i Teror og det nye ‘Bondens Hjørne’ – Teror – 22. april

Søndagsmarkedet i Teror har en premiere å by på: ‘Bondens Hjørne’, og som dette skjer på søndagen. Dette er et nytt salgsområde som man finner på Plaza de la Alameda Pío XII foran de episkopale palasset fra 09.00 til 15.00, og her matprodukter som grønnsaker, frukter, medisinske urter, krysser oster og honning.

Totalt er det 13 selgere som har blitt med på dette initiativet og målet er at man skal utvide tilbudet på det tradisjonelle markedet, og samtidig gi de tusenvis av besøkende som kommer tilbake hver uke noen nye attraksjoner.

Det er omkring 100 gateselgere tilgjengelig på markedet i Teror hver søndag og man får tak i et bredt utvalg av produkter, og man finner også mange håndverkere som tilbyr sine produkter der.


Andre arrangementer i helgen

* ITF strandtennis-turnering – Las Canteras-stranden på Las Palmas på fredag. 20.-22. april.

Kommentarfelt
24 Shares
Forrige Foreslår søppelplukking på Gran Canaria i Facebook-innlegg
Next Nytt partnerskap med Hotels.com

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Våghalser bruker spiraltrapp ved Amadores som stupebrett

Lokale innbyggere frykter at liv skal gå tapt ved spiraltrapp ved Amadores-stranden. Unge mennesker bruker trappen som ‘stupebrett’ ned i havet.

Vær

Gult varsel for regn

Statsmeteorologene i AEMET har aktivert et gult varsel for regn på fredag, og da venter man opptil 15 mm i løpet av én time og 60 mm i løpet av

Nyheter

Spesialplan for investeringer i turistsektoren på Kanariøyene

Den spanske staten vil sette i gang en spesialplan for investeringer i turistsektoren på Kanariøyene, og man antyder at det skal gis midler til ansettelser, stipender og forbedring i opplæringen