Foto: Mogan.es Nytt kjøpesenter skal bygges i Puerto Rico

Nytt kjøpesenter skal bygges i Puerto Rico

Tillatelser gitt i går

538 Shares

De lokale styresmaktene i Mogán innvilget ga i går tillatelse til at oppføringen av et nytt kjøpesenter i Puerto Rico. Kjøpesenteret får navnet Mogán Mall og skal føres opp på tomten hvor badelandet Atlántida var lokalisert.

Kart nytt kjøpesenter Puerto Rico

Kjøpesenteret vil ligge der hvor den røde markøren er i kartet, altså på Avenida Tomás Roca Bosch, 9. Kart: Google Maps

Nyheten, som ble lagt ut på kommunens hjemmesider i går, betyr at det vil bli en investering av 35 millioner euro, snaut 337,6 millioner kroner, i Mogán kommune, samt at kommunen regner med at senteret vil generere inntekter på rundt 9,65 millioner euro i kapitalinntekter året.

Nye jobber og flere inntekter

Kjøpesenteret skal altså førest opp der det gamle badelandet Atlántida lå, og det betyr i Avenida Tomás Roca Bosch, 9. Kjøpesenteret vil derfor ligge rett i nærheten av populære Angry Birds Activity Park. Investeringene og byggingen av et nytt kjøpesenter vil også gi et forbedret tilbud til alle de som oppholder seg i Puerto Rico, samt at det skaper flere forretninger og mange arbeidsplasser. Borgermester Onalia Bueno sier også at man forventer at et nytt senter vil gi kunne gi kommunen kapitalinntekter på rundt 10 millioner kroner i året.

På kommunens hjemmesider kommer det også fram at borgermester Bueno sier at det nye senteret, sammen med renoveringen av det eksisterende og oppussingen flere overnatttingssteder i løpet av kort tid vil forandre Puerto Rico og fornye byen til den modne destinasjonen den er.

Den kommunale lisensen spesifiserer at arbeidet skal begynne innen to år og at det skal fullføres innen maksimalt fire år etter byggestart.

Kommentarfelt
538 Shares
Forrige Utleieprisene eksploderer på Kanariøyene
Next Fortsetter å kjempe mot skogbrannen på Tenerife

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

21 smittede og 9 innlagt på sykehus på Kanariøyene som følge av coronavirus

Oppdatering av coronasituasjonen på Kanariøyene. Ny person smittet.

Nyheter

Flere drept langs veiene på Kanariøyene

Økning i antallet drepte i sommer som en følge av trafikkulykker i år sammenlignet med i fjor.

Gran Canaria

Gjenopptar arbeidet med parkeringshus

Nesten 500 nye parkeringsplasser om 2 år.