Illustrasjonsfoto: PxHere Mogán får parkeringplasser med ladestasjoner

Mogán får parkeringplasser med ladestasjoner

Bærekraftig utvikling av lokalmiljøet

7 Shares

Bystyret i Mogán vedtok fredagen å overføre to eiendommer til styresmaktene på Gran Canaria slik at disse områdene kan utvikles til parkeringsplasser med ladestasjoner til el-biler.

Områdene blir derfor brukt i et prosjekt som går ut på å utvikle et nettverk av ladestasjoner på Gran Canaria.

Bystyret kom med forskjellige forslag til plasseringer av disse parkeringsplassene og to av dem var i Puerto Rico og en ved Playa de Mogán. Det ble bestemt at den beste plasseringen i Puerto Rico er ved gaten Tomás Roca Bosch.

Områdene man har valgt seg ut er basert på turismen, og årsaken til det er at det er mange bilutleiefirmaer i disse områdene og her leies det ofte ut el-biler.

Styresmaktene på Gran Canaria ser for seg at man over tid skal få i gang 17 slike ladepunkter rundt om på øya, og med det håper man å legge til rette for at man kan forbedre miljøet. I det store bildet dreier det seg om at man vil redusere utslippene av karbondioksid ut i atmosfæren og dermed bidra til at man senker ned tempoet på klimaendringene.

Med disse tiltakene tar Mogán nye skritt mot en bærekraftig utvikling av lokalmiljøet, i tillegg til at man imøtekommer kravene i markedet og at man kan tilby en kvalitetsdestinasjon til de enorme mengdene med turister som velger å feriere der.

Kommentarfelt
7 Shares
Forrige Trippeldrapet på Tenerife: Adoptivsønnen sto bak ugjerningen
Next Utleiesvindel på Kanariøyene - to menn arrestert

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kultur

Støttekonsert for skogbrann-rammede

Støttekonsert skal gi nye frukttrær etter skogbrannene på Gran Canaria!

Vær

Derfor skal man passe seg for bølgevarselet

Det har i løpet av de siste dagene, og ikke minst dagen i dag, blitt aktivert oransje varsel for bølger. Myndighetene advarer folk mot å bevege seg langs kysten når

Gran Canaria

21 smittede og 9 innlagt på sykehus på Kanariøyene som følge av coronavirus

Oppdatering av coronasituasjonen på Kanariøyene. Ny person smittet.