Kortfilmen ‘Gran Canaria, Fairtytale Island’ vinner priser!

Kortfilmen ‘Gran Canaria, Fairtytale Island’ vinner priser!

En fantastisk film og historie!

91 Shares

Kortfilmen ‘Gran Canaria, Fairtytale Island’ har vunnet prisen for meste turistfilm på Cannes Media and Television Awards, og når vi ser filmen er neimen ikke det så rart!

Filmen er et glitrende stykke arbeid og yter ferieøya stor rettferdighet, og her får Gran Canaria virkelig promotert seg på best mulige vis!

Se filmen under!

Med i flere festivaler

Myndighetene på Gran Canaria har meldt filmen opp til flere turistfilm-festivaler og i Cannes stakk altså skaperne av filmen avgårde med den gjeveste prisen.

Ettersom filmen har gjort det så bra så har ført til at den får være med i The World´s Best Tourism Film & Video Awards Vienna 2019, og der ligger den foreløpig rangert på 3. plass.

Kortfilmen fortsetter altså å grafse til seg priser og premier og stakk faktisk av med to statuetter i Cannes, i juryen satt det både Oscar- og Emmy-vinnere samt spesialister innenfor bransjekommunikasjon.

Disse prisene, som har blitt delt ut siden 2010, kommer sammen med syv andre priser som denne filmen har fått, og kortfilmen viser alt det storslåtte ved Gran Canaria i all sin prakt! Turistministeren på Gran Canaria, Carlos Álamo, forteller at filmen / kampanjen har gått verden rundt, og dette er utvilsomt god reklame for øya.

Priser vunnet
* Gull i Ecotourism and Responsible Travel-kategorien i Deauville Green Awards i Frankrike
* Certificate of Creative Excellence i Los Angeles International Film and Video Festival
* Gullmedalje i turisme-kategorien i Television and Film Awards of the New York Festival
* Førsteplass for beste promoteringsfilm av en spansk region i Fitur 2019
* Førsteplass i Økoturisme-kategorien i The Golden City Gate 2019 i Berlin
* Andreplass i turismekategorien i Terres Travel Festival of Tortosa
* Tourfilm of Riga

Gjennom den internasjonale komiteen for turismefilmer har myndighetene klart å få filmen med i en rekke prestisjetunge konkurranser som har ført til oppmerksomhet til Gran Canaria over hele verden. ‘Gran Canaria, Fairtytale Island’ har dermed fått oppmerksomhet fra alt fra Østerrike, Tyrkia og USA til Serbia, Tyskland, Spania og Portugal, og videre til Latvia, Aserbajdsjan og Frankrike! Slett ikke verst!

‘Gran Canaria, Fairtytale Island’, eller ‘Gran Canaria, Eventyrøya’, er et storslått audiovisuelt arbeid som er sluppet av myndighetene på Gran Canaria gjennom turismeavdelingen, og det er kreativiteten til selskapene Mr. Humboldt og Wander People som har sørget for det brilliante resultatet. Man har blant annet brukt kommentarer og utsagn fra reisende som har besøkt øya for å lage denne filmen!

Kommentarfelt
91 Shares
Forrige Oransje hetevarsel for Gran Canaria og Tenerife
Next Riu Palmerias i Playa del Inglés gjenåpnet

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

15 døde av influensa

I går meldte Canarias7 at 15 mennesker var døde som et resultat av influensa på Kanariøyene. Bare 4 av disse skal ha vært vaksinert. Det er temperaturfallet den siste uken

Gran Canaria

Ung nordmann berget med helikopter på Gran Canaria

Ung nordmann berget ned med helikopter fra turområde på Gran Canaria.

Nyheter

Mogán vil pusse opp flere trapper i Puerto Rico

Flere trapper i Puerto Rico skal rustes opp og gjøres tryggere. Man skal få nye lys, rekkverk, forbedring av fortauet og mer.